27.10.14

2014 PET İSTANBUL FUARINA GİTTİK..


Pet İstanbul Fuarı 2014 Perşembe günü başladı ve bugün sona erdi. Daha önce gitme fırsatı bulamadığım bu Fuar için Vancatburada.com sitesinden davetiye gelince, gitmeye karar verdim. Online davetiye süresi kısıtlı. Ben alabildim ama diğer biletler için araştırmaya başladım. Normalde bu biletler kapı girişinde 10 TL. ama ücret ödemek istemiyorsanız. Bir mama toptancısı bulmanız gerekiyor. Normalde bu biletleri onlara petshoplara vermeleri için verilmiş ama bir çoğu ne yazıkki vermemişler. Sorduğum hiç bir petshopta yoktu. Bende bir toptancı buldum ve baya bilet aldım. Hatta kapıda bir kaç kişiyede verdim.:)

Ben hemen tabi bu davet ile kedi ablalarına ( Benim gibi evinde ve sokakta kedi besleyenlerden oluşan her hafta görüştüğümüz bir grubumuz var..Ben bu gruba kedi ablalarırı grubu adını taktım) haber verdim. Gider miyiz? Nasıl gideriz? Ta Yeşilköy de..

26.10.14

Blog Tasarım - Fashion Laughter ( Merve Yıldız)







Merve'nin blog tasarımı da geçen hafta bitti. Ama blogunu ne yazık ki göremeyeceksiniz. Kişisel sebeplerden dolayı bir süreliğine kapatmış bulunmakta..:( Paylaşımlarını gayet başarılı buluyordum. Umarım tekrar yeni tasarım haliyle geri gelir..




Blog Tasarım - Filizlenen Tatlar




Güzel pazarlar herkese...:)
Tatlı yemeyi kim sevmez, birde bunları güzel yapan olursa.. Filiz, işte bu güzel tatları yapanlardan. Filiz sevgili Şuh-i Fidan'ın kız kardeşi. Kendisi yaptıklarını sizlerle paylaşmak için blog dünyasına birbirinden güzel lezzetleriyle giriş yaptı. Kendisine başarılar diliyorum.


24.10.14

DART ÖDÜLLERİMİ TOPLADIM, ŞİMDİ DAĞITIYORUM




Yorumlarıma gelen ödül aldın falan yazıları birden fazlalaşınca ilgilenmek durumunda kaldım:)Ay neymiş bu dart falan derken. Baktım şöyle bir. Yurt dışı blogların da pek meşhur olan bizim ise mimleme dediğimiz türden bir şeymiş.
Amaç tabi ki, sizin bildiğiniz takip ettiğiniz blogları, sizi takip eden ama bilmeyenlerle tanıştırıp kaynaştırmak.. Yani ortada nesnel bir ödül yok ama sizi sevip şereflendiren insanlardan almış olmak zaten ödül gibi oluyor..
Beni layık gören blog arkadaşlarım
Buralı Olmayanlar Lokali
Zülal Sena
Her şeyden Konuşmalı
Şuh_i Fidan
Tozlu Kitaplık


20.10.14

Elbise Aşkı... Hepsiburada.com % 50 indirim fırsatı..

Oldum olası elbiselere bayılırım. Ama ben şişko olunca elbise giymez oldum. Ama olsun bakmadan da almadan da duramıyorum. Hepsiburada.com sayfasında elbiselere %50 indirme girmiş.

Benim gibi elbise aşkınız varsa bunları kaçırmayın...
Zayıflar zayıflamaz ilk işim kendime çeşit çeşit elbise almak:)
Kendi beğendiğim elbise modelleri aşağıda.
Sayfaya girip ürünlere göz atabilirsiniz





Benim beğendiklerim:)


Düğün nikah için süper. 




Asimetrik elbiseler hoş duruyor. 

Pembe gönlüm sende:) bayıldım. 


11.10.14

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM

Sabahtan beri Teomanın bu şarkısı dilimde, aslında sözleri de hiç bana uymuyor ama nedense,.. sürekli sözlerini tekrarlıyorum.


Bugün benim doğum günüm
Hem sarhoşum hem yastayım
Bir bar taburesi üstünde
Babamın öldüğü yaştayım
Bugün benim doğum günüm
Kelimeler büyüyor ağzımda
Bildiğim tüm hayatlar

Paramparça, paramparça

DİNLEDİM - llYA - SPRİNG

İtalyan yönetmen ve gezgin Leonardo Dalessandri, birçok şehri gezerek çektiği videolarla harika klipler yapıyor. Bunlardan birisi olan aşağıda klibin şarkısı ise Ilya ait.
Bu günlerde en çokta Türkiye için çektiği adı Watchtower of Turkey olan klip popüler.. 
İzlemek için tıktık..
Diğer yaptıklarını görmek istiyorsanız sizi buraya alayım..:)
Gece gece çok iyi geldi..
Üst üste defalarca dinlenir bu...



10.10.14

Dinledim - Waltz of the butterfly


Ünlü vals bestelerini yazan "Seitkaliyev" eseri olan bu müziği bir zamanlar istiklal caddesinin her köşesinde duyardık.. Bu işe ilk başladığım zamanlarda tasarım yaparken, arka fon müziği olarak beni gaza getiren aşkla iş yapmamı sağlardı. Açardım ve tasarım dünyasına dalış yapar işi bitirir ve işte bu derdim..Yeniden aklıma düştü, bu ara bir şeyler ortaya çıkarmakta oldukça zorlanıyorum. Aklım karışık ve lütfen müzik yardım et..:)