26.11.14

Blog Tasarımı - Leopar Delisi




Hani bazı insanlar vardır, onları sadece o özellikleri ile sever ve tanır hatırlarsınız. Mesela kedi deyince bir çok insanın aklına ben geliyorum galiba, blog arkadaşlarım ve çevremdeki kişiler bana bunu sürekli söylüyor. Çokta hoşuma gidiyor.

BLOG TASARIM - BİR TUTAM ÇİLEK




Çilek kokulu bir blog tanıtmak istiyorum size.. Aman dikkat içinizde hamile falan varsa, çileğinizi alıp girin sayfaya.. Hala bile ağzımın resmen suyu akıyor. :) Hayatımda hiç bu kadar çilek diye aşermemiştim. Blog bitene kadar, ağzımda çilek tadı, burnumda çilek kokusu ile dolandım... 

Sevgili Yasemin çileğe bayılıyor, sevmeyen yoktur zaten ama o bu meyve ile resmen bir aşk yaşıyor..Bende onun bu aşkına tercüman oldum.. :) Güle güle kullan bayan çilek..:) Öpüldün..


Blog Tasarım - Makyajlı Kareler




Bir çok insana blog tasarımı yaptım ama Çiğdem gibisine rastlamadım:) Sen ne şeker bir insansın ya.. Bir damla insan zorluk çıkarmaz mı? Ne yapsam beğendi, ne desem tamam dedi.. Hani derler ya su gibi akıp gitti. Kasmadan sıkmadan, öyle rahat yaptım ki. Çok severek kullan istiyorum blogunu. 
Çok teşekkür ederim canım benim.

17.11.14

Blog Tasarım - Mutluluk Halleri




Özel bir annenin, özel duyguları ile yoğurduğu bu blog tasarımı da taze bitenler serisinden. Döndü aslında wordpress portalın da bir bloga sahipti. Onun için benden düzenleme istemişti.Bir kaç gün uğraştan sonra yapamayacağımı anladım. Sonunda ona blogger da bir blog teklif ettim. Uzun konuşmalarımız sonucu bana güvenip ikna oldu:) Bütün yazılarınıda gün gün dikkat ederek tek tek taşıdım, Blogger dünyasına dünya tatlısı biri daha kazandırdık. 

Bana göre iki blog dünyası arasında çok fark var. 

12.11.14

SELFİE - DİZİ - KOMEDİ



2014 yeni dizilerini bende merakla bekliyordum. Özellikle "Selfie" çok merak etmiştim. 1. Sezon bölümü tam gaz ekranlara geldi. Bende hemen tabi izlemeye başladım. Doktor who dizisi ile tanından güzel Karen Gillan ve  John Cho bu dizide başrol oyuncusu.

3.11.14

Bir yazı yaz, sokak kedileri doysun !



Kış geldi çatı sonunda..Sokak hayvanlarımızı zorlu 4 ay bekliyor. Bu soğuklarda ısınacak yerlere ve karınlarını doyurmaya ihtiyaçları olacak. Daha çok mama ile onları beslememe yardımcı olmak için bir firma ile görüştüm. Onlar hakkında yazacağınız bir post sayesinde 25 TL. kazanacağız ve bunlarla kedi maması alıp, kış ayınca sokakların belli bölgelerine dağıtacağız.

Oturduğunuz yerden bir yazı yazarak kediciklerin karınlarını doyurmak için bir fırsat doğdu, bunu değerlendirmem için yardımınıza ihtiyacım var..

Ben destek olmak isterim ve kısa bir yazı yazabilirim derseniz benimle irtibata geçebilir misiniz?
shemellon@gmail.com

Şimdiden teşekkür ederim..

Shemellon


Moda ve ilginçlikler dünyası

Moda mı?  Yok hiç anlamam. Ay bu sene elbiseler modaymış , şu çantaları kullanmalı falan diye aldığım hiç bir şeyim olmadı. Olduysa bile kesinlikle kazayla olmuştur. O an ortalıkta hep o renkler veya ürünler vardır, bende eğer tarzım ise beğenip almışımdır. Her sene bir renk , bir ürün piyasada gerçekten patlama yapıyor. Moda olan şeyleri kullanmıyor olabilirim ama ben çok iyi bir alışveriş sitesi geziciyim.

Gezdiğim web sitelerinde o sene hangi ürünler satılıyor biliyorum. Ama benim asıl ilgimi çeken.. Kedili... şeyler demeyeceğim.. Onu zaten biliyorsunuz.:)  İlginç tasarım giysi ve ve aksesuarlara bakmayı seviyorum. Moda dünyası gerçekten aynı zamanda ilginçler dünyası. Moda tasarımcıların tasarladıklarına bakmak hoşuma gidiyor.Bu kadar ilginç çanta, ayakkabı, mobilya , giysileri üretmeyi nasıl başarıyorlar.?  

Ne kadar ilginç olursa olsun, o kadar da bunları kullanan var.Keşke bende kullanabilsem böyle tasarımları..

Şu bayan giysilerine bakar mısınız? İçinden ilginç olanları sizin için seçtim..Ben giyerim bunu diyen var mı? Ben giyemem ama giymeyi çok isterdim:)




Şu çanta ve ayakkabı ve takılara ne demeli?:) Hepsi çok güzeller, ama farklılar, günlük hayatta kullanılabilirler mi? Belki ama dikkat çekmeden asla birinin önünden geçemeyiz sanırım..