7.12.15

BLOG TASARIMI- BEN GETİRDİM SİZİ BU HALE





Haleciğimin blog tasarımını instagramı takip eden kullanıcılara için zaten tanıtmıştım. Birde bloguma eklemek istiyorum. Çünkü bu blog beni çok mutlu ediyor. Böyle girip bakıp bakıp çıkıyorum. Cuk oturdu yahu. Hale kadar eğlenceli renkli, bir kişilik için oldukça renkli ve sıcak ona yakışan bir blog oldu. Bir de bu ara ayakları yere basmıyor zaten, tazecik evli arkadaşımının:)

Yakında ona rakip, "Siz getirdiniz beni bu hale" çıkmazsa iyidir.:))

Blog Tasarımı - Maybe it will be sunny





Canan kişisiyle, ilginç bir anımız var. Kendisi bana fi tarihinde haeder istediğini bildiren ve istediği headerı öyle uzun ve öyle güzel anlatan bir mail atmıştı ki, hala hatırımda. Ama o aralar nedense onu güzel bir şey yapmalıyım diyerek, bir kenara koyup bekletmeye almışım. Gel zaman git zaman, cananın mailini ve isteğini unutan ben, çok çok uzun süre sonra fark etim, onu unuttuğumu. Kendimi affettirmek adına, ona kendimin bile kıskanacağı bir şey yapmak istedim. Ve yaptım sanırım. Hala her girdiğimde kıskanıyorum:)
Blogunu hayatının da olan değişiklikler sebebi ile kullanmıyor olsada, onun o güzel hayal dünyasını ben biliyorum. O özel biri...

Blog Tasarımı - Livalim




Sevgili Yaseminin blogunu ikinciye tasarlıyorum. Onunla çalışmak çok rahat, ne yapsam beğeniyor, olması, blogumunu ellerime bırakmasını seviyorum. 

Blog Tasarımı - Makyaj Tavsiyem




Merve'nin güzel blogunu takipte kalın. Özellikle son yazısı Nude ruj serisinde anlatımı ve tek tek rujları denemesine bayıldım. Sanırım en açık renk harici bu seriyi istiyorum ben:)

Blog Tasarımı - Acemiden





Birgün'nün blogunu yapalı neredeyse bir sene olacak, o zamandan beri hiç yaptıklarımı bloguma eklememiş ve bir senedir buraları çok ihmal etmiş bir blogger olarak utanç duyuyorum:/

Bir gün Profil fotosunu kendi seçmişti. Onun için anlamlı olduğunu bildiğim için bende isteğini kırmayarak kullandım. Sade hoş soft bir blog oldu.

Bugün bir çoğunu ekleyerek ertelediğim bir sürü işimi bugün yarıya indirmeyi düşünüyorum.

Bana kolay gelsin :)