28.8.16

En Özel Doğum Günü Pastalarıyla Nice Yaşlara!


 Hayatın en güzel yanlarından biri belki de doğum günlerinde herkese o gün daha da fazla eğlenebilme fırsatının verilmiş olması olabilir. Daha mutlu vakit geçirmek için ise bundan iyi bir sebep olmadığını düşünenler için bu özel günler unutulmaza dönüşmelidir. En azından Nice Yaşlara ekibi olarak biz böyle düşünüyoruz. Doğum günlerini daha mutlu, daha unutulmaz ve organizasyonu hazırlarken daha az yorulmak isteyenlere destek vermek için buradayız. Peki, sizce doğum günleriyle özdeşleşmiş en önemli mesele nedir? Tabii ki pasta!

Bir pastanın doğum günü pastası olması bazen sadece bir mumla mümkünken bazen de muhteşem şekilli bir pastayla sanat eserine dönüşebiliyor. Eğer bir sanat eserini yemek ve ona bakarken eğlenmek istiyorsanız hele ki bunu da doğum günü gibi özel bir günde yapabiliyorsanız neden kendinizi bu güzellikten mahrum bırakasınız ki?

23.8.16

Safsatadan Uzak Doğru Bilgilerle Astroloji


Sosyal medya son yıllarda interaktif ve sürekli değişen yapısıyla herkesi kendi çapında bir stara dönüştürdü. Dün evde oturup, kendi kendine makyaj videoları çekenler bugün sayfalarına ciddi rakamlarla reklam alan moda ve güzellik bloggerları haline geldi. Andy Warhol ‘un ‘’Herkes bir gün 15 dakikalığına ünlü olacak.’’ lafının bu kadar çabuk gerçeğe dönüşeceğine kimse ihtimal vermezdi herhalde. Tabii bu, herkesin her konuda fikir belirterek kendini otorite yerine koymasından, aslında yurt dışında üzerinde çok çalışmalar yapılan bir bilim dalı olan ama magazine kaymaya çok müsait astroloji de nasibini almazsa olmazdı.

Herkesi bir şeyin uzmanı olduğumuz günümüzde özellikle kadın - erkek ilişkileri konusu çok çekici hale geldiği için ‘’burç ve ilişki uzmanları’’, ‘’yaşam koçu ve yıldız uzmanı’’ gibi birçok uzmanlık dalı ortaya çıktı. Ayrıca ülkemizin de devamlı parçalı bulutlu olan siyasi gündemi, gelecekle ilgili Nostradamus gibi tahminler yapmak üzere birçok astroloji fenomeni ortaya çıkardı. Bu tür insanların hepsinin ortak özelliği mantar gibi bitmeleri ve genel şeyleri allayıp pullayıp etkileyici hale getirip, insanları kandırmaları. Oysaki astroloji, insanların yaşantılarına, radikal kararlar almasına yön vermesi nedeniyle oldukça önemli bir bilim dalı. Bu işi layıkıyla yerine getiren, yapacağı yorumlar için günlerce analizler yapanlar az önce bahsettiğim insanlardan ayrılıyor. Sadece ilgi çekici olsun diye belirli anahtar kelimeleri kullanarak değil, gerçekten de gökyüzünü titiz bir şekilde izleyip yorum yazan astrologların verdikleri bilgiler de kıymetli oluyor. Astrolojiye meraklı olduğum için güvendiğim yorumcuları takip ediyorum. Yıllardır dergi yayıncılığı konusunda uzmanlaşmış olan Elle’nin de astroloji yorumlarını okurken oldukça bilgileniyorum. Aynı zaman da eğleniyorum da. Kadın - erkek ilişkileri konusunda uzman oldukları içerikleri, astroloji konusunda bu platforma taşımaları oldukça bilgilendirici olmuş. Burçların günlük, haftalık, aylık ve yıllık yorumları; ayrıca bahsettiğim gibi kadın - erkek ilişkilerini astroloji bazında inceleyen yazılar, oldukça doyurucu. Ayrıca eğer kafanıza takılan bir soru varsa ve özel bir yorum almak istiyorsanız astrologla iletişime geçip, sorular sorabiliyorsunuz. Eğer burçlar hakkında gerçekten dişe dokunan bilgiler öğrenmek istiyorsanız Elle’den astroloji yorumlarını takip etmeniz tatmin edici olur.

16.8.16

Anne Ve Bebek Ürünleri Neden Önemli?


Çocuklarımızın sağlığının ve mutluluğunun her şeyden önce geldiği tabii ki bir gerçek ama o mutluluğu sağlayabilmemiz adına önceliği kendimize vermemiz gerekiyor. Mutlu bir annenin en büyük eseri huzurlu, mutlu ve kendine güveni tam olan çocuklar yetiştirmesidir. Genel olarak bu duruma bakarsak kendi içinde mutlu olmayan bir bireyin çevresine sağlayabileceği huzur kesinlikle tartışılır. Anne Bebek ürünleri işte tam da bu sebeple anneler için çok önemli bir yere sahiptir. Bazı kadınların hamilelik sürecinde oldukça yıprandığı biliniyor. Hamilelik süreci zor geçen kadınlarda önceliğin bebek yerine anneye verilmesi, huzurlu bir ortam yaratılması, annenin kendini şımartmasına izin verilmesi gerekiyor. Anne bebek ürünleri içinden ihtiyaç duyduğunuz ürünlere iksirgüzellik.com sitesi ile rahatça ulaşabilir, bu en özel anlarınızın keyfini doya doya çıkartabilirsiniz.
Anne Bebek ürünleri içinde neler olduğunu merak ediyorsanız, hamilelik döneminde en çok karşılaşılan sorun olarak annelerin kâbusu haline gelmiş çatlaklar için çatlak kremi, emzirme dönemindeki zorluklar düşünüldüğünde hamilelik itibaren rahatça ve güvenle kullanabileceğiniz göğüs ucu kremi, göğüs pompası, meme ucu koruyucu ürünler, göğüs ped çeşitleri, ayrıca süt arttırmaya yönelik yardımcı ürünler bu gruptaki başlıca ürünler arasında yer alır.
Hamileliğiniz süresince, çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda hatta çocuğunuz büyümeye başladığında dahi yanınızda olacak olan Anne Bebek ürünleri ile ihtiyacınız olan her şeyi hatta çok daha fazlasını bulmanız mümkün. İksirgüzellik.com sayfasından sadece bu ürünlere değil, medikal ürünlere, cinsel içerikli ürünlere dermokozmetik ürünlere erişmeniz mümkün.
Hızlı teslimat özelliği ve 3 TL kargo bedeli karşılığında seçtiğiniz ürünleri kapınıza kadar getiriyor olması da ayrıca bu dönem için aradığınız en büyük kolaylıklardan olacak. Kendi alanında en iyi markaların %100 orijinal ürünlerini satan iksirgüzellik.com sitesi, reçeteyle satışa sunulan hiçbir ilaca sayfasında yer vermemektedir. Dışarıdan gezerek temin edebileceğiniz ürünleri, size online satış imkânı sunarak ve çok daha uygun fiyatlarla alabilmenizi sağlayan, her yerde olmayan Anne Bebek ürünlerini de satışa sunan iksirgüzellik.com sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Mutlu bir gelecek için mutlu çocuklar yetiştirmek gerekir.

14.8.16

CİLDİNİZ İÇİN BİTKİSELÇÖZÜMLER


Piyasada cildimize bakım yapmak için o kadar fazla ürün var ki hangisini seçip kullanacağımıza karar vermek oldukça zor. Sadece popüler ve çok reklam yapan markalara bakıp almakla da olmuyor, cildinize uyumlu olması gerek. Aslında kişisel olarak bitkisel çözümlerden yanayım. Ancak yararlı olacak bitkileri, özlerini bir araya getirmek, onlardan özel karışımlar hazırlamak ve neyin neye iyi geldiğini bilmek için profesyonel bir eğitim almış olmak gerektiğini sonradan fark ettim.

Doğada cildimize iyi gelecek o kadar fazla bitki var ki, ancak yanlış kullanıldığında veya herhangi eksik bir malzemede hiçbir işe yaramıyorlar. Ben de araştırdım ve gördüm ki neredeyse yüzde 75 e varan bitkisel özleri ile Yves Rocher tüm ürünlerinde cildimize doğallığı sunuyor. Bitkilerin mucizelerini küçücük tüplerin içine sığdırıyor ve o küçücük tüplerden, kremlerden hiç umulmadık harika sonuçlar almamıza olanak sağlıyor.

Yves Rocher ürünlerini kullanacak olan kişilerden de içeriklerini asla gizlemiyor, hatta hangi bitki neye iyi geliyor bunu da ayrıntılı bir şekilde aktarmış. Yvesrocher.com.tr adresine girerek hangi bitkinin neye iyi geldiğini siz de rahatça öğrenebilirsiniz. Çoğu bitkinin adını bile duymadığınıza eminim. Doğa ana bize öyle müthiş seçenekler sunuyor ki bunlarla hazırlanan karışımların mucizeler yaratmasına çok şaşmamak gerekiyor.


Örneğin arnika cildi dış etkenlere karşı korumasıyla bilinen bir bitkidir. Cildinizin kaybolan ışıltısını geri kazanmak ve canlılık getirmek için bir çözüm arıyorsanız yeşil pirinç size yardımcı olacaktır. Cildinizdeki melanin pigmentinin farklılıklarından kaynaklanan lekelerden muzdaripseniz beyaz meyankökü içerikli ürünleri tercih etmenizde yarar vardır. Bunlar gibi daha nice bitki cildinizin ihtiyacı olan nemi, esnekliği ve sağlığı kazanmanıza yardımcı olacaktır.


Bitkilerin yararlı olan kısımlarını elde etmek için türlü işlemlerden geçmeleri gerekir. Kimi bitkinin yaprağındadır asıl mucizesi, kiminin çiçeğindedir. Bunları elde etmek için bitkilerin yağlarını çıkarmak veya özlerine ulaşmak gerekebilir. Ev ortamında ise bu ince işleri yapabilmek mümkün değildir. Bu nedenle ben Yves Rocher’e güveniyorum. Profesyonel olarak hazırlanan karışımları ile en hızlı ve en etkili çözüme ulaştıran kozmetik markası benim her zaman ilk tercihim.