28.8.13

YENİ EVİMDEN MERHABA!



Ev taşınması nedenli, 4 günlük bir ara verdik.. İşte yine aranızdayım.:)
Ev taşımanın ne kadar zor olduğunu unutmuşum. Tekrar hatırlayıp an ve an bütün zorluklarını yaşadık.
Aslında 3 hafta önceden sözde hazır olduğumu sandığım halde, meğer daha bir o kadar da toparlanacak şey varmış..Kutula kutula bitmiyor. Çok eşyam yok derken, bu kadar eşya çıkınca içim daraldı resmen.. Neyse ki yeni evimin altında kocaman bir sığınak var. Ve benim bütün fazla ne varsa, oraya konuldu.
Yeni evimizi bir kaç gün önce boyattık. Ben internetten Kum Beji seçtim. Ferudun abi ,1,5 günde evi boyadı. Harika boyamış. Orada, burada damlamış bir damla boya aradım, bulamadım. Düşünün yani işinin ne kadar ehli biri. Sadece bana tek sürpriz, renk konusunda oldu. Önceki evimle aynı rengi seçmişim meğerse. Oysa ben kum bejini, internette ne kadar farklı bir renk sanıyordum. Sakın aldanmayın. Bizzat gidip kataloga bakın, benim gibi şaşkın olmayın. :)



Taşıma işinde hiç sorun yaşamadık, bir tane eşyam ne çizildi ne kırıldı. Üstelik öyle özel bir nakliye şirketi falan da değil, çok komik bir ücrete 3 kişi taşıdılar. Ve gerçekten çok iyilerdi. Eğer ev taşımak için hem hesaplı hemde iyi taşısın derseniz. Ali bey ve ekibini kesinlikle size öneririm.İstanbul Ali:  0535  313 13 79

Sonrası zaten bildiğiniz işlerle geçti. Benim kedilerde ev taşımak öncelikli bir kabus gibiydi. Hayvanlarda ben de neye uğradığımızı şaşırdık. Gün içinde birçok odada kapalı kalmak zorunda kaldılar. Bu gün evin %90 bitirmiş olduğumuz için onlarda artık rahatladılar. İkinci gecemiz de salon penceresi açık bırakıp dışarı çıkmışız. Tarçın bizi 3 saat bizi camda miyavlayarak beklemiş. Bugün Teo, pencereden arka bahçeye atladı. Ufak çaplı bir koşturma sonucu yakaladık eve attık.Evin her yerine burunlarını sokuyorlar. Başlarına bir şey düşmeden neyse ki bu olayı da atlattık. Yarında pencerelere sineklik takılacak, kaçma, kaybolma sorunsalı da bitecek sanırım. Çünkü pencere açmadan 4 gün ev yerleştirdik, attığımız ter cabası..

Tek sorunumuz şu an evimize uymayan eşyalarımız. Köşe koltuğumuz zaten küçük olan salonumuzu yarıya kadar kapladı. Tv ünitesi büyük geldi. Sade iki parçasını üst üste koyduk, televizyonumuzu oturtuk üstüne. Perdeler hem uymadı, hem uzun geldi. Küçük oda daki iki koltuğum, yer olmadığı için aşağı kaldırıldı. Yatak odamız daki her şey bir tık kısaldı. Komidinleri üst üste koydum. Mutfakta ankastre seti alıp gitmişler hali ile. Bize yeni bir masraf çıktı..Şu hali ile ve bir öğrenci evi gibi görünüyor.:)

Sonuçta biz kiradan kurtulduk, darısı evi olmayan bütün arkadaşlarımın başına..Ev sahibi olmak istiyorsanız, banka kredisinden önce mutlaka eminevim ofislerine ofislerine bir uğrayın derim. Kesinlikle kendilerini şiddetle öneriyorum. 0 faizsiz bir ev sahibi olduk, daha ne olsun..




26 yorum:

  1. Yeni eviniz hayırlı olsun. :))

    YanıtlaSil
  2. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım :) Allah iyi günlerde sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin :) Yeni ev adresini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol özlemciğim. Amin. Adresimi düzeltim:)

      Sil
  3. güzel günlerde oturun eşya eve uymadı mı sakat bir durum benimde şifonyeri yatak odama sığmadı yatağı baya bir geniş almışız şimdi boş bir odada (ütü odası yaptım çocuk olmadığından) duruyor seneye bebiş düşünüyoruz yani ayvayı yedim nereye koyulacak o şifonyer ?? Allah hepimizi güzel güzel geniş evler nasip etsin :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke sadece şifonyer ortada kalsaydı. Evin olan bir eşyası yok o durumdayım:)Hele bebek olursa ne olur hiç bilemem..Amin diyorum dualarına:)

      Sil
  4. Hayırlı olsun,güle güle oturun.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim., tam olarak yerleşe bilirsem daha güzel olacak:)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun. Güle güle oturun.

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun darısı evi olmayanlara inşallah güle güle oturun :)

    YanıtlaSil
  8. güle güle oturun canım,taşınma işi zordur.yavaş yavaş herşey düzene girer:)

    YanıtlaSil
  9. hayırlı olsun ,bilirim kiradan çıkıp da ev sahibi olmanın keyfini,ev senin istediğin kadar çerçeve asabilirsin,dolap yaptırabilirsin,evini değiştirebilirsin yani ^_^ küçük olsun benim olsun :)) tekrar hayırlı olsun inşallah...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi evi olması insanın, o konuda gerçekten özgür bırakıyor:)

      Sil
  10. Hayırlı olsun inşallah.Güle güle sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde oturun evinizde :)

    YanıtlaSil
  11. Yeni evinizde güle güle oturun, ev sizin olunca saray yavrusu gibi geliyor insana küçük olmuş dar olmuş hiç önemi yok, ben kendi sevkinize göre mükemmel bir şekilde döşeyeceğinize eminim, sanatçı ruhu başka olur bilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım ya, ev döşeme konusunda gerçekten çok boşum. Oysa o kadarda evim şahane izliyorum, ama bir işe aramıyor:)

      Sil
  12. Güle güle otur :)
    Ben de bu aralar taşınma telaşındayım, ne kadar zormuş, neyse ki sen atlattın,
    mutlu günlerin olsun yeni evinde, çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
  13. Yeni ev, yeni bir başlangıçlar, yeni mutluluklar getirir inşallah :)

    YanıtlaSil
  14. Hayırlı olsun :) Kendi evin artık yavaş yavaş dilediğin gibi oturtursun her şeyi.

    YanıtlaSil
  15. Hayırlı olsun, mutluluk ve huzur dolu günleriniz olsun inşallah :')

    YanıtlaSil
  16. yeni eviniz hayırlı olsun... mutluluk ve huzurla oturun inşallah..

    YanıtlaSil
  17. yeni evinizde ağız tadıyla,huzurla oturun inşallah...

    YanıtlaSil
  18. yeni eviniz hayırlı olsun. sağlıklı ve huzurlu oturun inşallah :)

    YanıtlaSil
  19. Hayırlı olsun yeni eviniz, eşyaların sığmamasını dert etmeyin, zamanla her şey hallolur nasılsa.. Kendi evinize kavuşmuşsunuz, bundan güzeli var mı:)

    YanıtlaSil
  20. Güzel dilekler ve kutlamalar için herkese tek tek teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil