26.9.13

Sibel'in Kurabiye Evi - Necla Şölen - Akşam Sefası - Pınarla Hayat









Ameliyat olacak kediye o kadar yoğunlaştım ki, bu ara aklım blogtan çok ona çalışıyor. ve "daha ne yapabilirim onlar içine".. Ama tabi ilk öncelik karınlarını doyurmak. Elimde bekleyen ve yapıp teslim ettiğim, dört çok özel insanın blogları için yaptığım headerları görmenizi istiyorum.

Aslında istediğim gibi ilgilenemedim onlarla, bunun için üzgünüm. Zaten kendileri de önceliklerini header değil kediler olarak belirlediler. Bunun için de minnettarım. Benim için ve projenin tanıtımı için de çok güzel yazılar yazmışlar, teşekkürlerimi ve sevgilerimi yoluyorum..

Güle güle kullanın..

3 yorum:

  1. Bu yaptığınız header lar çok ilgilenmemiş haliniz yani, ellrinize sağlık, çok beğenerek bayılarak kullanıyorum ben :)
    Bu arada, sizin yaptığınız, büyüklük karşısında, yazılan tüm teşekkür yazılaır boş aslında.. Tekrar tebrikler bu miniklerin karnını doyurduğunuz için..Teşekkürler Gonca Hanım Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben sana teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum..

    YanıtlaSil
  3. bu headerlar çok güzeller ellerinize sağlık acaba bir programımı var bu güzellikleri yapmanın, bende çok meraklıyım ama nasıl yapıldıklarını hala öğrenemedim :((
    sevgiler ....

    YanıtlaSil