26.9.13

Tüylü İçin Acil Yardım !!!


Bu şeker kediye, bir kaç gün önce araba çarpmış. Arka ayağı kırılmış.Arka ayaklarını sürüyerek yürüyorken arkadaşım Aliye ve kızı Elif bulmuş. Bir gözü ise sürekli akıyor, bebekken sorun yaşamış. Kendi imkanları ve parayı parça parça ödemek kaydıyla bir doktor buldular. Bugün ameliyata alınıyor. Onun sakat kalmasını istemiyoruz.Ameliyat masraflarına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımdan haber bekliyorum. Az çok fark etmez.

Gönlünüzden ne koparsa diye ekliyorum. Umarım gönlünüz büyüktür. Bana mesaj atabilirsiniz.. Eşimin hesap bilgilerini veriyorum.

İletişim: shemellon@gmail.com

Ameliyat Masrafı : 350 TL.
Göz alınma ameliyatı masrafı : 200 TL.



Yardım yollayanlar iyi yürekli insanlar
Fizyoterapist Dr. Ahmet Doğan 100 TL.
Makyaja Yeni Başlayan Kız 20 TL.
Bugün Kozmetik Konuşalım 20 TL
Reyhan Yılmaz  30 TL
Recep Yaşar : 55 TL
Lütfiye Taşdemir : 60 TL.
Necla Usta : 150 TL
Güler Çakır Kalyoncu 20 TL.
Özcan Uluerler : 50 TL.
Berfin Yalçın: 27 TL
Emine Yılmaz : 100 TL


Bobo Veteriner Kliniği 
GSM: 0530 401 21 14
Orçun Ayman Ameliyatı yapmıştır.
Ulaşmak isterseniz telefon numarasını yazdım.
Veteriner hekimimizle görüşebilirsiniz

27.09.2013 / Son durum: Bugün Tüylüyü görmeye gittim. Ameliyatı gayet iyi geçmiş. Tabi şu an ki durumu içler acıcı. Tüyleri tıraşlanmış, bir gözü dikili, o yüzden fotoğraf çekip içinizi acıtmak istemedim.Ameliyat masrafının yarısını verdik. Yarısı kaldı. 4 gün daha orada kalacak.
28.09.2013 : Dünde ziyarete gittik. Yemek yiyor su içiyor. Bugün veterinerde son günü. Umarım eskisi gibi tüyleri uzar ve yürüyebilir.




14 yorum:

  1. ben de yollayayım ufak da olsa bi katkım olsun, banka adresi nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yüreğin için teşekkür ederim canım. Benim hesabım olmadığı için, eşimin hesap bilgilerini mail adresine yolladım. Sevgiler.

      Sil
  2. cemre-ile-hertelden@gmail.com mail adresime hesap numarasını yollarsanız azda olsa katkı sağlamak isterim.umarım biran önce sağlığına kavuşur :( bloguma da ekliyorum hemen,umarım gerekli para fazlasıyla temin edilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgin için teşekkür ederim cemre. Sadece bu mail adresin yanlış bilgisi geldi. cemre.ile.hertelden@gmail.com bilgileri bu mail adresine yolladım..

      Sil
    2. Tekrar merhaba,bugün için önemli bir teslimim vardı o nedenle size ulaşabilmem biraz gecikti kusura bakmayın.Meşguliyetim sebebi ile bir arkadaşıma kartımı vererek işlem yapmasını rica etmiştim dün ufak bir miktar havale etmiş umarım ulaşmıştır çünkü banka makbuz vermemiş.Tüylü'ye sahip çıktığınız ve tedavisine öncü olduğunuz için size de çok teşekkür ederim,böyle hayvansever bloggerlar görmek beni çok mutlu ediyor :))

      Sil
    3. Cemreciğim, hangi isimle havale gelmiş, söylersen bakacağım. Senin adında herhangi bir gönderim göremedim.

      Sil
    4. Cemregül adıyla olması gerekiyor.Benim hesabımdan kesilmiş para,umarım ulaşmıştır,lütfen haberdar edin.

      Sil
    5. ​Merhaba Cemre;

      Tüylü için yolladığın herhangi bir havale görünmüyor canım. Havaleyi kim yaptı ne kadar yollandı varsa makbuz veya dekontu bana göndermen mümkün mü?Ona göre kontrol edelim, başka bir yere yada yanlış gitmemiş olsun..shemellon@gmail.com

      Sil
  3. Canim ucret toplandi mi ziraat hesabina yatirma sansimiz varsa bnde bi miktar gondermek istiyorum. miss.poinepa@gmail.com adresime bilgi yazarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok cici, henüz toplayamadık tamamını. Ziraat bankası hesabı yok ne yazık ki.

      Sil
  4. Maaş gününden sonra tekrar bir miktar daha yollayacağım ben:/

    YanıtlaSil
  5. Ben yeni gördüm :( banada hesap numarası yollarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pardon hesap numarasını gördüm Yarın size mesaj atıcam mutlaka.

      Sil