28.3.14

Blog Tasarımı - Şuh-i Fidan


Uzun bir aradan sonra tekrar size yazmak için aslında can atıyorum, ama kaç defa yazdıklarımı sildim inanamazsınız. Kelimeler kafamda ama yazdığımda hep anlamını yitirdi. Hayatımda pek çok iyi kötü zaman ve olay geçti, şimdi arkama baktığımda o nahoş olayların içinde hatırladığım çokta güzel insanlar olduğunu biliyorum. Demek ki ne yaşanırsa yaşansın, iyi veya kötü insanları unutmuyoruz.
,
Çok zorlu bir aşamadan geçerken, blogunun güzelleşmesini isteyen bir insanı çok beklettim, diye kendimi yerken..Bir sabah kendimi zorlayıp sabahın erken saatinde kalkıp bilgisayarıma geçtim. Bloglarını güzelleştirmemi isteyen kişiler bana kendini anlatırlar, nasıl bir şey istediklerini falan söylerler, her kelimelerini dikkatle dinleyip, onların gözünden bakmaya çalışıyorum dünyalarına.. Sevgili Fidan ile de böyle bir konuşmada, kendini anlattığında, nasıl güzel bir hayat yaşamış ve ne kadar dolu dedim. Bana göre bile her anı çok özel ise o ne kadar mutluydu bu yaşamında ve onu anlatmak zor olacak derken, kafamda bir ışık yandı ( siz ne derseniz deyin ama o ışık benim için ilahi gerçekten:)


Girip bütün fotoğraflarına bakmaya başladım, evet çok güzel dolu dolu her karesi dondurulmuş ve özenle saklanmış. Onun her hatırasını kendi dünyama ekledim. Sonra onları şekillendirdim ve tekrar bir araya getirdim, tek tek dizdim, sonra karşısına geçip seyrettim. Dünyasına izin almadan girdiğim bu insanın hayatının içindeydim ve işte karşımda Şuh-i Fidan duruyordu:) Kanlı canlı ve benimle..
Ben onu mutlu edeyim derken, hiç sizin mutlu olduğunuz zamanlar oldumu bilmiyorum. Ah işte öyle bir an yaşadım. Ben ona yaptığımı sergilerken onun orada yaşadığı duygulara inanamadım bir an..Ben onu mutlu edeceğime Fidan beni mutluluk sarhoşu etti. Kesinlikle ne yaşıyorsanız yaşayın, hayat hala yaşamaya ve devam etmeye değer, hele böyle candan ve içten özel insanlar varken..

Hakkımda yazdıkları ve duygularını öyle güzel anlattı ki bir gün kendime gelemedim..Ama kendimi öyle iyi hissettim ki, bana devam etmem için umut verdi..

Sevgili Fidan;
Yazdıkların öyle güzel ki, üstüne söyleyecek kelimeleri bulup yan yana getirip nasıl duygularımı anlatsam diye baya bir ekrana baktım, uzun uzun.. Dolu dolu yaşanmış hayatının her anı çok güzel geçmiş, ve bundan sonrada aynı bu karelerdeki gibi sağlıklı mutlu ve huzur içinde geçmesini diliyorum.Seni tanımak, hayatının içinde olmak, seni anlatmak çok ama çok güzeldi..Ben teşekkür ederim. Sevgilerimle..:)

Bu yazıyı yazarken şu şarkıyı dinledim. Sana hediye etmek istiyorum:)








5 yorum:

  1. Hoş geldiniz, Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  2. Yine harika bir tasarım :) Ellerinize sağlık Gonca Hanım.

    YanıtlaSil
  3. Goncaaaaa !!! Sen gene beni bitirdin....
    Hayatımızı yönlendiren ve şekil veren aslında bizleriz. İnan o gördüğün kareler nice acı ve üzüntülerin arkasından gelen mutluluklar.... Hayatım boyu hep bir yerlere koştum, çabaladım, zorluklara karşı göğüs germeye çalıştım, çocuktum ama hep büyük olmak zorunda kaldım vs. vs. Hayat zor baktım o beni yoruyor ben de onu tesbih yaptım salladım. Öyle olunca da işte bu kareler çıkıyor ortaya.
    Dert, keder, tasa, gam uzak dursun senden, mutluluk,huzur,sağlık, sıhhat hep yanında olsun... Gerisi zaten boş...
    Şarkıya da ayrıca bayıldım. Ne duygu yüklü ne anlamlı...
    Tekrar sağolasın varolasın... Artık bırakmam seni gönül dostum, bir benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:) iyi dileklerin için teşekkür ederim.

      Sil