12.11.14

SELFİE - DİZİ - KOMEDİ



2014 yeni dizilerini bende merakla bekliyordum. Özellikle "Selfie" çok merak etmiştim. 1. Sezon bölümü tam gaz ekranlara geldi. Bende hemen tabi izlemeye başladım. Doktor who dizisi ile tanından güzel Karen Gillan ve  John Cho bu dizide başrol oyuncusu.


Dizinin konusu : Çocukken çok çirkin olan kızımız, büyüdükçe serpilip güzelleşiyor. Klasik Çirkin ördek yavrusu masalı. Tabi olay bununla bitmiyor. Eliza bir şans eseri, sosyal medyada bir anda meşhur olarak binlerce takipçi kazanıyor. Eliza tam bir sosyal medya bağımlısı ve hayatını bu şekilde yaşıyor. Çalıştığı şirkette ki Henry den bu bağımlılıktan kurtulmak için yardım istiyor. Ve olaylar gelişmeye başlıyor.
İzlerken sık sık kendinizi sorgulayacağınız bir dizi , telefonlara ve bilgisayar bağımlılığımıza ve insanlarla kopuk ilişkimize sağlam göndermelerle dolu..
Ayrıca Eliza ve Henry komikler ben çok eğlenerek 6. bölüme geldim. Ama bu yazıyı yazmak için fotoğraf ararken dizinin düşük reyting  nedeniyle yayından kaldırılmış olduğunu öğrendim. :(
Satın alınan 13. bölümü izleyebileceğiniz ama gerisi yok anlayacağınız.

İzlemek için

http://www.dizist.com/izle/selfie-1-sezon-1-bolum/



8 yorum:

  1. Ee iyiymiş bakarız uygun bir vakitte..:)
    Sosyal medya hepimizi kilitlemedi mi?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlence yarım kalacak ama çok sevimliler, mutlaka izlemelisin:)

      Sil
  2. Aaaa inanmıyorum ya çok eğlenerek izliyordum ben bu diziyi :( Valla üzüldüm. Yeni çıkan diziler hem eğlenceli hemde kısa o yüzden çok sevdim bu seneki dizileri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa olmasın ya gizem:( Çokta uzun olmasında::)

      Sil
    2. Yaa bunların 40-60dk.lık dizileri bile sıkmıyor insanı ama 20dk.lıkları daha çok seviyorum. Zaten Uzun zamandır Türk diziside izlemez oldum tam seviyorum düzenli izliyim diyorum sapıtıyorlar insanı soğutuyorlar. :D

      Sil
  3. İzleyecek dizi bulamadığımdan olsa gerek ilaç gibi geldi yazın:)Blogumda ödülün var,beklerim:)

    YanıtlaSil
  4. Shemellon,bloğun çok tatlı ama şöyle bir öneri vermek isterim.Yayınların yazı tipini değiştir,göz yoruyor,okuyamıyorum senin yayınları.Ona bir baksan çok daha güzel olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi farkında değildim, değiştirim tabi..:)

      Sil