7.12.15

BLOG TASARIMI- BEN GETİRDİM SİZİ BU HALE





Haleciğimin blog tasarımını instagramı takip eden kullanıcılara için zaten tanıtmıştım. Birde bloguma eklemek istiyorum. Çünkü bu blog beni çok mutlu ediyor. Böyle girip bakıp bakıp çıkıyorum. Cuk oturdu yahu. Hale kadar eğlenceli renkli, bir kişilik için oldukça renkli ve sıcak ona yakışan bir blog oldu. Bir de bu ara ayakları yere basmıyor zaten, tazecik evli arkadaşımının:)

Yakında ona rakip, "Siz getirdiniz beni bu hale" çıkmazsa iyidir.:))

16 yorum:

  1. Çok güzel tasarlıyorsunuz. Ve kedileri bende sizin kadar çok seviyorum. Yaptığınız arkadaşa bloğu hayırlı olsun diyorum. Bloğuma da beklerim .

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş, ben de mi yenilesem:)

    YanıtlaSil
  3. harika tasarımlar, kıskandııım :)

    YanıtlaSil
  4. Yaaaaaaaaaaaa! Bir kaç gündür sürekli yollarda olduğum için bakamamıştım. Şimdi görünce çok heyecanlandım ama ben ;* Canım benim kesinlikle harikasın çoook teşekkür ederim. Emeğine ve elbette ki yüreğine sağlık. Seninle ortak her projede olduğumu tekrardan hatırlatmak isterim. Çoooook çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Gonca'm kaç gündür bak sana ne dicem; Acaba siz getirdiniz beni bu hale' yi de mi bana blog yapsak? ;) amaç kimse alamasın :D

      Sil
    2. Bence almalısın:) yoksa taklit ve rakip olabilir.

      Sil
  5. Ooooo ne güzel olmuş ya... :)

    :)

    Bu arada kitabım çıktı! :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar Shemellon sitenizi tesadüfen buldum. Tema tasarımlarınız güzel. Bu tasarımları parayla mı yapıyorsunuz. pek anlamadım. Benim blogum için bir tasarım yapar mısınız. Benim bloguma özel olsun yani o temadan nette hiç olmayacak :)
    Sabırsızlıkla yanıtınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. tasarımlarınız çok güzel :) elinize sağlık, benim de ihtiyacım olacak ancak şuan değil ama artık takipteyim sizi de bana beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekür ederim. Ama sanırım tasarım yapmayı artık bırakacağım.:(
      Blogunuza hemen geleceğim:)

      Sil
  8. gerçekten tasarımlarınıza bayılıyorum ve takipteyim beklerim :)))

    YanıtlaSil