13.5.19

XL-S Ürünleri ve Taylan Kümeli’nin Programı ile Bir Dönüşüm Hikayesi

                                             

Kendisini ve blogumuzu takip edenler bilirler; 29 Mart 2019 tarihinde danışanı Neslihan Hanım ile bir diyet yolculuğuna  çıkan Taylan Kümeli ‘Kilo kaybetmek, başlangıç ve bitiş kilonuz arasındaki beslenme davranışı değişikliğidir.’ sözünü sık sık hatırlatır.

Neslihan Hanım da Taylan Kümeli’nin bu sözünü içselleştirmiş olacak ki bir aydan kısa bir sürede sağlıklı beslenme ve egzersiz programına sıkı sıkıya uyarak tastamam 6.4 kilo verdi.

                                                



Taylan Kümeli’nin öğün atlamama, minimum 3lt su tüketme gibi önerilerine de mümkün mertebe uyum sağlayan Neslihan Hanım’ın verdiği kiloların 5’ten fazlası tamamen yağdan gitti.



Kilo verme yöntemleriyle haşır neşir olanlar anlayacaktır, kas kaybı olmadan kilo vermek sadece aç kalmak ve spor yapmak değil; dengeli ve sağlıklı beslenmeye dayanır. Neslihan Hanım’ın dönüşüm sürecindeki başarısının en büyük yardımcısı XL-S ürünleri oldu.



Taylan Kümeli ile yolculuğuna 70.3 kg ile başlayan Neslihan Hanım’ın bir aydan kısa sürede verdiği 6.4 kilonun, sadece 1.3 kilogramı su, kas kaybı ise hiç yok! Neslihan Hanım bunu, doktorunun kendisine önerdiği XL-S ürünleri sayesinde bu kadar kolay gerçekleştirebildiğini söylüyor.  XL-S Nutrition shake ürününü öğünleri arasında değiştirerek kullandığını; yağ tutucu özelliği olan XL-S Expert tablet ürününü ise yemeklerden sonra bol suyla tükettiğini belirten Neslihan Hanım,  XL-S ürünlerini sağlıklı kilo vermek isteyen herkese önerdiğini belirtiyor. 1 ay gibi kısa bir sürede bel çevresinden 11; basen çevresinden ise 9 cm incelebilmesini de XL-S’in etkilerinin yanı sıra; sporunu hiç ihmal etmemesine, suyunu düzenli içmesine ve Taylan Kümeli ile olan ilişkisini kesintisiz sürdürmesine bağlıyor.

                                                  

Neslihan Hanım’ı dönüşüm başarısından dolayı tebrik ederken bizi XL-S ürünleri ile tanıştırdığı için de kendisine teşekkür ediyoruz. Kendi dönüşüm hikayesini yazmak isteyenler XL-S Türkiye hesabından hem ürünlerle ilgili detaylı bilgiye ulaşabilir; hem de kullanıcıların dönüşüm hikayelerinden ilham alabilirsiniz.



Herkese dönüşüm hikayesinde, sağlık, huzurlu ve motivasyonu yüksek günler diliyoruz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder