2.3.13

Çekilişlerden kitap kazanmışım!



Bir süredir, blog çekilişlerini yayınlıyorum öteki blog sayfamda.. Tabi yayınlarken kendimde çekilişlere katılmadan duramıyorum. Yorumbaz blog'un çekilişi bana vurmuş. Bir e-mail ile haber aldım sevgili Büşra'dan . Tabi o kadar çok çekilişe katılmıştım ki, hangi blog'dan hediye kazandığımı bulmam 2 günümü aldı. Sonun da bugün buldum:)


Hediyem ise kitap..Erotik Romans dediklerini yeni bir tür varmış. Tabi benim gibi bir seri katil serisi meraklısı için bu tür çok uzak olsa da, okuyacağım ve size kitap yorumu yapmaktan geri kalmayacağım..:) Kitabın ismi "Sana soyundum"..Merakla bekliyorum.. Tekrar teşekkürler.

Edit: Berbat bir kitap, ilk kez erotik kitap tarzı bir kitap almadım hediye geldi ama onuda ilk 5 sayfasında yırtıp atasım geldi..

4 yorum:

  1. hani grinin elli tonunu okumam demiştin bu da o serinin değişik versiyonu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu okuduktan sonra, onuda okurum artık ne yapalım:)

      Sil
  2. hani şu bahsedilen erotik romans türünü bende hiç denemedim ama merak da etmiyor değilim hani.. ben sana Ahmet Ümit'in polisiye romanlarını tavsiye ederim, pişman olmazsın sanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu kitap gelsin, okuyacağım.Ama para verip böyle bir kitabı almam:) Kesinlikle polisiye gerilim seviyorum. Ahmet ümit yakında alacağım. :

      Sil