9.3.13

YOKSA SİZ KAHVE TELVELERİNİ DÖKÜYOR MUSUNUZ? NE AYIP



Döküyorsunuz tabi, düne kadar bende döküyordum..Ta ki 2 gün önce anneme gidene kadar..Her sabah, saat 12 'de alt komşum Reyhan ablamla Türk kahve faslımız var bizim. Günlük muhabbetimizi yaparken bir kahve içeriz.. Kahve bitiminde fal bakmayı bilmesem de mutlaka fincanı kapatırım.., Sonra açıp, O yamuk yumuk şekillerden bir şey anlamaya çalışırım.. Sonunda bir kaç balık, bir kuş he göz var , içim kabarmış diyerek, bakan olsa da şu falıma baksa, Ah ah Neşe neredesin diyerek hop telveleri lavaboya yollardık . O gün annemle kahve içtik, ben fincanları tam mutfağa götürecekken, annem atladı aman sakın dökme diye..

Eee ne yapım saklayacak mıyım dedim:) Yok Televizyonda bir hatun demiş ki ; kahve telvesi elleri yüze çok iyi gelir..Türk kadını olarak her duyduğumuz şeyi oramıza buramıza sürüştürmeyi çok severiz.. Vay hadi yapalım dedim.. Annemi kendimi 5 dk içinde kahveye buladım:) biraz ellerimi ovdum, sonra bulanmışken hadi yüzüme sürdüm. Tam bir peeling etkisi, bir yıkadık pamuk gibi, yüzüm de öyle.. süpermiş yahu, gitti bizim her sabah içtiğimiz kahve telveleri boşa dedim.. Siz siz olun atmayın bak, ciddi çok güzel..Nimet nimet.:)






4 yorum:

  1. Ben de bazen ellerime sürerim. Yumuşacık olur. Yüzüme sürmeyi hiç denememiştim.

    YanıtlaSil
  2. Yüzünüz kuruysa tavsiye etmem.Kırışmasını kolaylaştırırsınız.ancak basen gibi yağlı bölgelerde birderece etki gösterir.

    YanıtlaSil