29.4.13

CART KOMBİNİ , CURT KOMBİNİ




Bir kombindir gidiyor.. Nereden girdi insanların hayatına  ve nasıl çıkar bilmiyorum ama. Sinir oldum ben. Bu işi  bilen, anlayan işi moda olan insanları anlarım da.. Şu bloglar da ki üstüne bir şey geçiren kombin yaptım diye çıkmıyor mu hasta oldum..Yok bu günün kazak kombini , çart kombini curt kombini diye fotoğraf çektirip koyuyor. Giyinmişsin işte, bildiğin kazak, millet birde altına bir yorumlar döktürüyor, komedi....

7 yorum:

  1. aynen katılıyorum :)
    hiç takip ettiğim moda blogu yok.
    sevmediğim için, ama tabi iyi olanlarda vardır, onlara sözüm yok, ben pek anlamıyorum ama senin dediğin gibi herşeye de kombin diyenler benimde sinirimi bozuyor :)

    YanıtlaSil
  2. Bu konuda katılıyorum ama çok güldüğüm bir şey daha var.. Az takipçisi olan bir blog, sanki alışverişi kendisi icaat etmiş gibi "benim bilmem ne alışverişim şeklinde yazmamı çalıyorlar" yazmış.. Başlık atmayı ondan öğrendik sanki..
    Bilmem ne kombinleri yapmaya devam edenler, bari azcık daha az fotoğraf koysalar süper olur..

    YanıtlaSil
  3. =) Ne hoş bir konuya değinmişsin kuzum... Haaa bu arada susun bakiiim siz bilmezsiniz ne giyinip kuşanmayı ne başlık atmayı aaaa bir de uzmanlara laf atmışlar kıskanç bloggerlar sizi =)))) Ay çok komikler bende yazayım canım çekti mavi ayakkabı sarı sweeet kombinimi paylaşmak üzere kaçıyorum sizi de öpüyorum takmayın bu tarz şeyleriiii herkes paylaşmakta özgür bizde beğenip beğenmemekte ve yorumlamakta özgürüz .Yaşasın özgürlük =)))

    YanıtlaSil
  4. Çok doğru diyorsun. Modadan anlamayanlar da kombin yapmaya basladı. Moda, kozmetik gibi değil daha yoğun bir birikim gerektiriyor bence. Mesela ben son iki senedir modayı takip ediyorum, moda hakkında yazmak da istiyorum ama cesaret edemiyorum. :)

    YanıtlaSil
  5. O kadar katılıyorum ki destekleyen yorumumu nasıl yazacağımı bilemedim :)

    YanıtlaSil
  6. Alışın bu duruma, bu devirde bilmiş insan çok. Ben photoshopta çizgi çizmeyi öğrenip grafikerim diyen adam gördüm :D

    YanıtlaSil
  7. Çok doğru söylemişsin canım aynen katılıyorum sana :)

    YanıtlaSil