13.4.13

Hediyeleşme Etkinliği Hediye değiştirme etkinliği oldu !!!!

Cadının Kozmetik Kazanı Blog'un sahibesinin düzenlediği Gizemli Kutu etkinliğinde herkes kutularını birbirine yollamaya başladı.  Bildiğiniz gibi blog'un sahibi İlke ile eşleşmiştik. Benim gizemli kutumda dün öğlen saatlerinde geldi. İlke, paketi çok iyi sardığını, açmak için zorlanacağımı söylemişti. Paket'in fotoğraflarını çektikten sonra elime bir makas alarak, kırt kırt açtım hediye paketimi, gerçekten de iyi bantlamış, açarken kutu kendini dağıttı:) İçinden bir sürü hediye çıktı.. Hepsini tek tek inceledim,ve gördüğüm şu ki Sevgili ilke, bir önceki kutu eşleşmesinde Süslü ve Pembe Dünyamdan aldığı hediyelerin yarısından çoğunu, hediye kağıdını bile değiştirmeye gerek duymadan şekerler de dahil bana yollamayı uygun görmüş. Kendisine teşekkür ederim.

Blogunda az önce benim kutum için şunları yazdı : "

Güzel bir Cumartesi'nden merhabalar...
Eşleştirmelerini şurada açıkladığım Gizemli Kutu etkinliğindeki eşim SHEMELLON'du. Eşleştirmeden kısa zamanda önce tanıştığım ve bu kısa süreçte çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri olan Shemellon, bana çok güzel bir kutu hazırlamış. Kutum taaa geçen hafta geldi fakat iş yoğunluğum, hafta sonu ailemin yanına gitmem sonra onların buraya gelmesi derken bir türlü fırsat bulupta özenle hazırlanmış bu kutuyu paylaşamadım. Kutuya gösterilmiş olan hassasiyet ve özen o kadar belliydi ki en azından eşdeğer saygıyı görmeliydi!




Gerçekten azıcıkta olsa eşdeğer saygıyı keşke verseydin... Azıcık özen yeterdi.. Ben çok şey beklememiştim.Senden gelmiş, en azından benim için seçilmiş birkaç parça şey yeterdi. Kimse o kutulardan büyük hediyeler beklemiyor. Ama başkasının bir ay önceki beğenmediği, kullanmadığı hediyelerini de almak istemiyordur herhalde.
Hediye kutumu hevesle beklemiş, yazacağım post için heyecanlanmıştım.. Böyle olacağını tahmin etmedim.Çok şey de beklemiyordum. 

Pembe ve Süslü dünyam hediyelerin için teşekkür ederim.

Bana yollanan paket budur..Siz siz olun böyle şeyler yapmayın, hem ayıp hem günah, insanı aptal yerine konulmak kadar gücüne giden bir şey yok..






Pembe ve süslü dünyamdan aldığı hediyeler














10 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Oncelikle seni tbrk etmek istiyorum
    Bunu yazip yaynlayabilmek cesaret isi ben cekindim yayinlayamadim :(
    Bende benzer durum yasadim ve cok yikildigim uzuldugum bir durum oldu
    Brn senin durumundan daha beterini yasadim
    O bir anne (mugeninlistesi) blogundaki etkinlikle bi arkds ile eslestim
    Ben ozene bezene hobiye layik etkinlige layik olsun diye bisiler ordum zaman harcayip tasarimlar yaptim yetmedi ustune alisveria yaptim kocaman tasimakta zorlandigim bir koli gonderdim onun yerine gelen hediyelerde sok olmustum
    Kucucuk bi kac parca ve cikolata :((((
    Bu tur etkinliklerde enayi yerine koyulmakta var artik bunu goze alarak katilmamiz lazim tecrube oldu

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok kötü bir durum ya :(
    boşver sıkma canını...

    YanıtlaSil
  5. Kusura bakma ama sende o kadar paylaşım yapmış birinin paylaşımlarını hiç okumadan bir paket yapmışsın. Ben birine hediye verceksem gidip kullanamayacagı birşeyi ona vermem ASLA! ha bana gelen ve hitap etmeyen ama arkadaşlarımın kullandıgı ve onlara hitap eden şeyleri hep onlara vermişimdir. Ve hiçte böyle düşşünmemişlerdir. İlginç..

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten seni tebrik ederim.Bunları yazıp yayınlayabilecek cesareti göstermişsin :) Böyle etkinliklerde maalesef enayi yerine koyulduğumuz çok oluyor.Sıkma canını :)

    YanıtlaSil
  7. bu tarz etkinliklerde çok fazla beklentiye girmemek gerekiyor sanırım.sonuçta birbirini çok fazla tanımayan insanlar ve o kutuya konacak şeyler üç aşağı beş yukarı belli zaten.elbette insan kendini özel hissedeceği birşeyler de almak ister ama başkasından gelen hediyelerin pakedi bile açılmadan bir başkasına hediye edilmesi bence çok da ayıplanacak bir durum değil.gerçekten kendi tarzını yansıtmıyor ya da kullanamayacağı şeyler olabilir ve belki de göndereceği kişi severek kullanabilecek.ama tabii ben de mesela melodramın etkinliği için benzer bir şey yapmayı düşündüm(kullanamayacağım hediyeleri bir başkasına göndemek gibi) fakat hemen ardından senin gibi bu durumdan rahatsızlık duyulabileceğini(bana o hediyeyi gönderen arakadaş açısından) düşünerek vazgeçtim.
    çok fazla takılmamak lazım,üzme kendini böyle şeyler için:)

    YanıtlaSil
  8. Canim ayni arkadas bana kullanilmis yarim oje yolladi daha gerisini sen anla yani kullanilmis tester fln artik etkinliklere katilmiyorum sayesinde gerisini sen dusun bnm ona yolladiklarimi da dedigin gibi baskasina yollamisti mantigini hala cozemedim ben de senin gibi bi post yapmistim yayinlamistim hatta sonra kirmayim diye kaldirdim kedke kaldirmasaymisim su hale bak...

    YanıtlaSil
  9. Yani durumdan anladığım kadarı ile insanlar çok ta fazla birbirlerini önemsemiyorlar ne kadar üzücü bir durum diyeceğim ama bunları reel hayatta bile yaşıyorken sanalda yaşanmasına şaşırmamak lazım..
    Ben olaya değilde o kişiyi savunan yorumları şaşkınlıkla okudum ablacım yazık ya

    Bu hediyeleri gönderen kişi kendine hitap etmeyen şeyi hadi sana yolluyor olabilir diyelim ama bari bunu diğer bir kişiden aldığına dair iz bırakmasın bu resmen karşındakini aptal yerine koymak nasıl bir ayıptır bu ya pess..

    YanıtlaSil
  10. Sende ona geri hediye etseydin çekilişten sana çıktı diye :D

    YanıtlaSil