25.4.13

Tarçının yeni evi.

Her eve bir kedi lazım gerçekten, neşe kaynağı.. Tarçınla hayat daha eğlenceli geçmeye başladı benim için.
Çok meraklı benim kızım, bulaşık yerleşirken  içini kontrol diyor, her elimi attığım şey onun için eğlence kaynağı.. İkeadan aldığımız oyuncaklar sonunda işe yaradı. Artık onlar Tarçının oyuncakları.. Bütün gün onlarla boğuşuyor.. Elektrik süpürgesinden çok korkuyor. Hemen yatağın altına girip, ben süpürene kadar oradan bizi izliyor.. Vileda ile yerleri silerken, peşimde koşturuyor, biz nereye o oraya:)






Bir kaç gündür kızıma kedi evi arıyordum, içine girip uyusun diye. Kutudan bir yatak yapmıştık kendisine, içine de babasının çok sevdiği polar battaniyesini sermiştik. Babası, battaniyemi isterim diye tutturunca, çıktık alışverişe... Şöyle perdeli merdeli süslü bir şey olsun diye bir kaç yere baktık. Beğenmedik.

Dün gittim, Eminönü'nde Kuşçular çarşısına, ve aradığımı buldum.  Bu cici evi aldım , geldim..35 TL fiyatı .. Dün sanki ona alındığını anlamış gibi, girdi içinde oynadı falan, ama gece baktım yine kutusuna gidip yatmış.. Bugün de kutuyu yok ettim, evine alışsın diye:)

Boynuna da bir çanlı bir tasma astık, artık evin içinde kaybetmiyorum kendisini..

6 yorum:

  1. Ayy çok güzelmiş Tarçının evi :D

    YanıtlaSil
  2. Ben onu yerim yerimmmmm, O nasıl bir güzellik !
    Evine yakında alışır bence, kokusunu bıraktıktan sonraaaa
    Benim içinde mıncırır mısın o güzel kızı??

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir ev öyle. :))
    Alışır umarım evine.

    YanıtlaSil
  4. bayıldım tarcının cicilerine güle güle kullansın:)) gayet sağlıklı görünüyo biras daha toparlandı sanki yerin ben onu:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. bu arada unuttum:) Tasmayı şimdi takmakla çok iyi etmişsin büyüyünce kabul etmiyo birçoğu. bizde PonPona çok küçükken taktık mutlu mesut hem de evde nerde olduğunu anlamak çok kolaylaşıyor dediğin gibi.))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk gün taktığımda, kendini yere atıp sürünüyordu. Şimdi hiç rahatsız olmuyor. Gerçekten evde kaybediyordum. Çanın sesini duyunca içim rahatlıyor. 2 gündür cam kenarını keşfetti, güneşte öğlen siestası yapıyor:)

      Sil