26.6.13

Header - Oje Şebermelerim



Oje Şebermelerim


Daha önceden biten bir headerımız daha var. Sistemli ve sırayla gittiğim için karşı taraf eklemeden headerını bende yayına atmıyorum. Sevgili Begüm işlerinden dolayı geciktirince, bende onu bekledim, ama yazısını da şimdi gördüm. Ojeli header yapmak eğlenceliydi, içinde yine pembeler var ya ondan sanırım:) Güle gülle kullansın. Bu arada Şebermelerim ne demek?:)

11 yorum:

  1. Merhaba :)
    Evvela sizi tebrik etmek istiyorum. Bu kadar güzel ve hızlı headerler hazırladığınız için. İnanın artık hızınıza yetişemiyorum. Maşallah barakallah. Bloğunuzda yaptığınız işlerde çok cici ;) Bu yüzden cici günleriniz daim olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah aslında çok yavaş gidiyorum. Benim için günde bir header aslında çok az:) Yani şimdi istek listesine bakmaya korkuyorum gerçekten.. Siz de çok cicisiniz, teşekkür ederim.

      Sil
  2. Rica ederim. Bu arada hoşgeldiniz :)
    Eğer bu yavaş haliniz ise hızlı olanını düşünemiyorum bile. Çıkardığınız güzel headerlerden dolayı elbette listeniz kabarık olacak. Size bu güzel çalışmalarınızda tüm muhabbetimle kolaylıklar diliyorum. Yaptığınız her bir headere mutlaka bakıyorum çünkü hepsi çok cici ;) Elinize ve o güzel gönlünüze sağlık. Bu arada kedilerinizde çok şeker, maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım sizlere görsel şölen sunuyorum. Bakalım Shemellon bu gün kime ne yapmış? İnanın ben de her gün bakalım bugün kime ne yapacağım? diye kalkıyorum:) Duyguların karşılıklı olması ne güzel.Kedilerim şekerdir, benim mutluluk kaynaklarım. Headerların gecikmesinin suçlusu hep onlar.:P

      Sil
  3. Evet aynen öyle oluyor. Az önce blog hocama yaptığınız yorumu okudum ve kesinlikle bu header tasarlama konusunda çok başarılısın ;). Bizimde eskiden bu şirin varlıklardan bir tane vardı. Onlar insanların neşe kaynağı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet blog hocamı takip etmeyi seviyorum. Blogcuların hepsi okumalı kesinlikle kendisini. Kendimi çok başarılı bulmuyorum. Sadece insanlara istediklerini veriyorum. Aslında ben sadeliği severim, ama %90 cafcaf seviyor:) Grafiker'in işi de karşısındaki ne istiyorsa onu yapmak.

      Elimizde taze kediler var:) Yuva arayan hemen bir tane verelim..

      Sil
  4. Alırdım belki ama biz yurt dışındayız:). Bu arada ben sizi oyalamayayım. Malum listeniz çok kabarık. Size hayırlı ve cici rüyalar diliyorum ;).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhabbet iyi geldi, yoksa yatıyordum. İyi geceler:) Sevgiler.

      Sil
  5. Sizede hayırlı geceler diliyorum, bende çok memnun kaldım. Hatta bloglara çok az (hatta hiç) yorum yazan biri olarak ilk defa yaptığım uzun yorum size nasip oldu ;).

    YanıtlaSil
  6. Tam oje şebermesi olmuş vallaha eldivenli ellerin tırnakları tam benlik ya :))

    YanıtlaSil
  7. çok güzel ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil