13.6.13

Tarçın & Teo - 2.gün - Evde direniş var:)


Evet evet, bizim evde de direniş var:) Dün Teo'nun gelmesi ile Tarçının keyfi kaçtı tabi. 2 aydır el bebek gül bebek yaşarken, Teo, Tarçının hayatına pat diye geldi. Dün gece evde terör vardı. Sürekli tıslamalar, hırlamalar, koşturmalar. Tarçın Teo'ya bir rahat vermedi. Dün gece o koşuşturmalardan yorgun düştüler, sonunda uyudular:) Bugün daha bir sakindiler. Ama videolarda görüldüğü gibi hala yer kavgası, yemek kavgası. Hatta demin mandal kavgası bile yaptılar. Tarçın mandallarla oynamaya bayılıyor. 50 mandalı paylaşamıyorlar:)
Sonunda kardeş kardeş gecinmeyi öğrenmelerini çok istiyorum. Aralarında 2 ay var. Teo daha bebek tabi, baya bir tokat yedi... İkinci kedi genelde böyle olurmuş. 







11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Tam cadı:) Önceden bize saldırıyordu, şimdi teo nasibini alıyor:)

      Sil
  2. Diren Teo diren Cadı Tarçını dize getir :))
    Sende çapulcusun hadi koçum :))

    YanıtlaSil
  3. Tarçın provokatif eylemler içinde!!
    Teo'nun da pasif eylemci bir yanı var, anladım!
    Şiddet içermeyen, böyle tatlı eylemleri keyifle izleriz biz de :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarçın plan yapıp yapıp saldırıyor. Teo gayet uzlaşmacı..Saatler ilerledikçe iki tarafta kenara çekildi:) Şimdi uyku vakti

      Sil
  4. Yavrıım nasılda korkuyor kıyamam,korkudan ona buna saldırıyor yalıyor,çok tatlı bebişlerin var canım bayıldımmmm maşallah,bizde kısmetse bu yaz alıcaz,hatta vana giden biri getirecek bizim için heyecanlıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke, sokaktan bir can kurtarsanız. Herkes özel bir kedi ister ama, sokakta ki bir annesiz canı ölümden kurtarır sanız, o daha kıymetli oluyor.

      Sil
    2. Kedi değil ama sokaktaki köpekleri çok beslemiş zamanında annem,evlerinde halada yemek veririz bakarız onlara her ne kadar evimiz bahçeli olmasada.

      Sil
  5. Eheheh çok tatlılar ya ^,^

    YanıtlaSil
  6. Çok hoşlar.Görüldüğü kadarıyla da direniş çok uzun sürmeyecek.Kanka olmaları yakındır :))

    YanıtlaSil
  7. Çok şekerler amaa :)
    Tarçına bak sen ne fenaymış öyle.. böyle tatlı eylemcilere can feda :)sevgiler ...

    YanıtlaSil