13.6.13

Tarçın & Teo - Evde 1 gün - Yeni Oğlumuz Teo Tanıştırayım:)

Dün Ayşe abladan alıp geldiğim, ufak bey  işte bu:) İsmini  şimdilik Teo koydum. Şimdilik diyorum çünkü, aslında Teo'yu kankam Deniz için aldım. Deniz, geldiğinde Tarçına hasta olunca, hazır doğum günüde yaklaşmışken ona sürpriz yapmak istedim. Bu ara gerçekten bir kediye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Deniz Tarçınla çok iyi anlaşıp, onu çok sevdiğini görünce. Neden onunda bir kedisi olmasın ki dedim. Ona bu sıra can yoldaşı, minik bir kalp iyi gidecektir. Özellikle evde, zaman geçirdiği için, beni mutlu ettiği kadar, onu da mutlu eder belki Teo:)





Bu evi çok sevdim. Gerçi bir kız var çok cadı. Beni çok dövüyor. Dün gece hiç rahat vermedi. Evi şöyle gönlümce gezemedim. Yemekler çok güzeldi. Annem bize ciğer ezmesi yapmış, bayıldım. Annem beni dün gece yıkadı , ama sevmedim suyu, birazda üşüdüm ama kuruladılar beni ve tırnaklarımı da kestiler. Tırnaklarım kesilirken , korktum, çırpındım, ama yinede kesti, onların canını yakıyormuşum. Bu fotoğrafta büyük çıkmışım, ama daha 2 aylığım. Tarçın benim iki katım:) Babam beniçok sevdi, gece tarçına kızdı, beni dövüyor diye.Tarçın uyuduktan sonra, ondan kurtuldum. Gece güzel bir uyku çektim. Sabah kahvaltı da etli yavru kedi maması vardı.. Süt bile içtim, ama gaz yaptı:)




Gonca annem Tarçın için oyuncak asmış. Çok beğendim. Vurunca çın çın yapıyor...Gerçi tarçın oyuncağıyla oynamamdan hiç hoşlanmadı:)

Teo az sonrada videoları ile karşınızda...

10 yorum:

  1. Çok şeker :D Sen bırakma onu :)

    YanıtlaSil
  2. aneem ne tatlı kediciik :)

    YanıtlaSil
  3. :)) Artık tarçın elime atlamaz bende o arada teoyu severim :D

    YanıtlaSil
  4. Bunun en güzel yeri, o bembeyaz yumuş yumuş göbişii
    Tırnaklarını çok da dibinden kesmediniz değil mi? Tırmanamaz koltuklara yavrucak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz tüylerine vuruldum, bir de bakışları çok masum..
      Yok, artık uzmanlaştım:)
      Yarın kedi tırnak makasları da geliyor.
      Her yere tırmanıyor,tır tır:)

      Sil
  5. Bebek bebek bu ya. Nasıl güzel beyaz tüyler, nasıl tatlı bir pembe fındık burun ya. Of bunu al eline yoğur, mıncıkla, öp öp, kokla...Teo'nun dilinden anlatıma bayıldım Gonca:)Benim için koklaya koklaya öp onu lütfen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öpüyorum kokluyorum, ama sabah yatağıma işedi velet:) Şimdi yatak örtüsü yıkıyorum.

      Sil
    2. Hahah :) Kolay gelsin arkadaşım.

      Sil
  6. Ama ben onu yerim kiii. Benim küçük 8 aylık bir oğlum var bazen yavru kedilere bakıyorum aynı benim oğlumun bakışlar. Her şeyin yavrusu aynı ya.Kolay gelsin bu yaramazlarla size.

    YanıtlaSil