11.9.13

BLOGGERLARI TANIMA MİMİ...


"Bloggerları Tanıma Mimi" döndü dolaştı beni de buldu. Burçdaşım Tipik Terazim beni mimlemiş. Sağ olsun var olsun. Sorular neyse ki terletici cinsten değil. Aslında beni bir aydır bekleyen bir mim daha var ama bekletiyorum fütursuzca ( böyle eski popodan uydurulmuş kelimeleri de kullanmayı pek seviyorum)..

1) Blogunuzun adı ve linki?
Shemellon 
http://shemellon.blogspot.com/

2) Ne kadar süredir blog yazıyorsunuz?
Hım, bakayım hemen..( Burada ilk yazı tarihine bakılır)
26 Şubat 2013 .. vay zaman ne çabuk geçiyor. 7 ay olmuş. Sanki bana yılardır yazıyormuşum gibi geliyor. İyi kötü 7 ay geçirmişiz birlikte, iyi ki varsınız ne diyeyim. İçimde ki koca boşuğu bir anda doldurdunuz.



3) Kilo problemi yaşadığınız zamanlar oldu mu?

Yaşamadığınız zaman oldu mu? diye sormak lazım. Doğdum doğalı bir kilo, bir fazlalık almış başını gidiyor:) Beni arı mama ile beslemek zorunda kalan annem, kof tombik bir bebek olmamı sağlamış. Bütün fotoğraflarım da tombiş tombiş kol bacak, yanaklarım var. Bu yüzden, hep yanakları sıkılan, kolları mıncırılılan, bacakları ısırılan bir çocuk oldum. Gerçi laf aramızda bende tombiş bebek severim:) böyle ele gelecek.:) 
Efenim ondan sonrası malum, anne baba çalışınca, benim hayatım abur cuburla geçti. Bu durum genç kız olmaya başlayınca patlak verdi. 15 ve 20 yaş arası 50 -53 kilo civarı gezindim. O zaman bile kendimi çok ama çok şişman hissederdim. Ben kalçalı cinsinden bir hatunum.:) Ne yapsam orası erimiyor, Ata demirel misali:) Onun ki kadar olmasa da.. Var işte. Sporla bir ara 47 indim. Bir daha da o sayıyı asla göremedim. Üniversiteden itibaren bu sayı 64 oldu. Evlenince 72 oldu. Geçen sene 92 oldu.  Bu arada kalça içeri gitti, göbek çıktı..Sonlara doğru 71 indi. Şimdi 80 sabitlemiş durumdayım:) 

Vel hasıl, benim aklım hem yemekte, hem nasıl kilo verebilirim de:)
Şu , şu  ve şu yazılarımda ayrıntılı kilo alma verme durumu bilgilerim mevcut:)

4) Formada kalmak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

Şu ara hiç bir şey. Canım ne isterse yiyorum, içiyorum.Allah sonumu hayır etsin. :)

5)Hayatınızın bir döneminde hiç zayıflama hapı v.b destek ürünleri kullandınız mı?

Kullanmam mı? Her kadın gibi , mucizevi yöntemler peşinde koşanlardanım bende. İç hapı, hiç kolunu oynatma ver kiloyu. Oldu:) Nasıl güzel bir hayal bir bilseniz:) Bir kaç hapçı zengin ettim sanırım. Bak hala ayda bir Lida ekibi beni arayıp" istiyor musunuz ?" diye soruyorlar. :) Zayıflamak için duyduğum her şeyi denedim diyebilirim. Lida ile gerçi 10 kilo verdim. Hepsini aynı hızla geri aldım. İştah kesiyor ama benim gibi kalp hastası birinin yanına bile yaklaşmaması gerekiyor.
Her türlü zayıflama aleti de denedim. Eşofmanından, bel aletlerine kadar...
Duyduğum her naneyi yedim, iştah kesiyor diye. Her çayı içtim:)
Bir tek dukan yaparak hayatımda ilk kesin çözüm buldum. Yapabiliyorsanız tek geçiyorum.


6) Güzelliğinizle ilgili düzenli olarak uyguladığınız bakım kürleri var mı?

Kendini salmış, insanlardan biriyim. Bu durumdan hoşnut muyum? değilim. Ama hayatın başka tarafından baktığımı yazmıştım daha önce. Süs püsle bir yere varılamayacağını gördüm. İçim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Dışım için ise, her insanın yapması gerekeni.Yıkanmak, taranmak, temiz kokmak.Tırnaklarıma özen gösteririm. Onun dışında saçlarım dökülmesin diye sarımsaklı, zeytinyağlı bir karışım yapıyordum bir ara. Artık onuda yapamıyorum.En sevdiğim saçlarıma 35 yaşından sonra, bir haller oldu, toparlanmıyor.

7) Vazgeçemeyeceğiniz kozmetik ürünleri?

Vazgeçemeyeceğim hiç bir şey yok bu dünya da.
Kaldı ki bu uyduruk bir kozmetik olsun:)
Bana yanlış yapan her şey ve herkes biter.


Çok eğlenceli bir mim di. Teşekkürler
Bu mim 

Gitsin:)

6 yorum:

  1. Benim yeğenim de tam ele gelen cinsten çok tombik ama ben bile seyrek görüyorum :(
    Gerçekten de eğlenceli bir mim olmuş ^^

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir yazı özelliklere sonlara doğru bitmesin istedim :) önce iç güzelliği sonra dış tabiii zaman artık direk dışa bakıyor !!
    'Bana yanlış yapan her şey ve herkes biter.' çok iyidi :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Aaa beni de mimlemişsin hemen cevaplıyorum :')

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim :) Çok güzel olmuş mimin ve biliyormusun okurken kendimi gördüm.Kİlo problemi yaşadığınız zamanlar oldumu kısmındaki girizgahımız aynı bire bir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burçdaş olunca, olur o kadar benzerlik tabi:)

      Sil
  5. ne kadar samimi bir post olmuş. ilk kez okuyorum seni shemellon. bana da uğrarsan sevinirim. sevgiler...

    YanıtlaSil