17.11.13

Header - Herşeyin bir şeyi var






Bu ara ciddi anlamda bir yoğunluk yaşıyorum. Kedilerin biri geliyor biri gidiyor. Arada misafirler ağırlıyorum. Header yapmak için vakit ayıramıyorum desem yeridir. Bu arada kedi mamalarımız geldi. Ve sırada bekleyen üç header var. :( 
Bu headerlarımız da Sevgili Meral'in. Ona artık sadece "sabırsız bilmiş baykuş" diyorum:) 
Çünkü ciddi çok sabırsız:) Kendisi benden header isterken şu şekilde anlatmıştı kendisini;


merhabalar...sabahtan beri headerlerinizi inceliyorum bayıldımmm...üstelik header'in ne olduğunu bile bilmiyordum 7/24 makyajdan öğrendim sağolsun ;) kendim ve nasıl bir header istediğimle ilgili bilgi vermem gerekirse...
9 yaşından beri hayatın birebir içindeyim çok şey biriktirdim...şişko bilmiş bir baykuş gibiyim..ya da yine şişko,kokoş,bilmiş bilmiş bakan bir teyze gibi...hayatta en çok kullandığım cümlelerden biridir'' herşeyin bi şeyi var'' bu yüzden henüz si,zin deyiminizle sudan çıkmış balık gibi olmamdan dolayı henüz pek açılamadım ama blogumda herşeye dair naçizane fikir ve bilgilerimi paylaşmak istiyorum...bi çeşit hayata tutunma çabası bu benim için...renkler hiç ama hiç önemli değil...sadece beni yansıtsın yeter..şimdiden çok ama çok teşekkür ederim emeğinize ve bana ayırdığınız zamanınıza...iyi günler dilerim =)


Tabi bu anlatım üzerine tam bir haftamı alan baykuş arayışına girdim. Ama öyle bildiğimiz baykuş olmamalı, bilmiş , şişko hemde şöyle tavırlı bir baykuş:) Sonunda rüyalarıma kadar giren baykuş arayışımda tabi ki istediğini bulamadım. Baykuş evet çok ama hepsi sevimli ve bildiğimiz baykuşlar. :) Sonunda ben iki tanesi ile yaptım ve yolladım. Eh beğendi beğenmedi sonunda:) bitirdik tahmini bir 20 e mail sonunucu:) Söz verdiğim gibi girip blogunu düzenlemeye başladım. O arada yaşadıklarımız zaten olaydı. Onu da buradan kendi ağzından okuyun..:)

Mamalar için teşekkür ederim. Umarım son halini beğenmişsindir blogunun, sevgiyle kal:)



11 yorum:

  1. Acaba hangi programları kullanıyorsunuz? İllustratorde mi yapıyorsunuz çizimleri, tabletle mi? Rica etsem zor oluyor mu benimde ilgi alanımda o yüzden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, keşke çizebilsem ama ben çizim yapmıyorum. Hazır vector olan çizimleri kullanıyorum sadece. Onlarıda photoshopta bir araya getiriyorum:) Ama çizim için ufak denemelere başladım illustrator de.

      Sil
    2. Ben de fotoğraf studyosunda işe girmiştim de grafiker olarak.. Çıktım tabi öylesine yapıyorum ufak bir araştırmayla güzel free sitelere ulaşabildim..
      freebievectors, dryicons gibi önerebileceğiniz siteler var mı?

      Sil
    3. Bir de font tabi ki :)

      Sil
    4. Bedava vector sitelerine google rahat ulaşılabiliyor. Font için http://www.dafont.com/ kullanabilirsin..:)

      Sil
  2. ahahahaaaa :)) öncelikle goncacım; emeğine sağlık diyorum..zira çok beğendim headerimi...
    düzenleme aşaması hakikatten bir olaydı ve öyle 20 maille de halledilecek gibi değildi..halledemedik de zaten hihiii.... sanıyorum deriiiiiinnn bir nefes çekerek ve veciz sözler söylerek goncacım face'de kendisini eklememi ve birebir istekleri uyhulamayı teklif etti... aslında bu süre. benim için doğal; goncacım için oldukça olaylıydı zira sabırsız olduğum artık herkesçe biliniyor... kendisi blogumu ayarlarken ben ne biliyim yaptı bitti zannettim kendimce bilgi çubuğunu silmek istedim meğer saatlerdir onunla uğraşıyormuş tek tek kodlarını yazarak :(

    GONCACIĞIMM!!!

    ellerine sağlık canım benim..son haliyle çok beğendim headerimi ve severek kullanıcam.. kendince yaratmış olduğun sosyal sorumluluk projende başarılar; kedilerin ve sana mutluluklar diliyorum.. ve yarattığım aksilikler içinse binlerce özür :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Bilmiş Baykuş:) Aslında olan şey çok iyi oldu ve ben akıllandım:) Bir kere ilk facebook sayfasından ekleyip bire bir sohbetle yapıyorum yapacaklarımı ve ikincisi artık menü kodlarını ayrı bir yerde yazıp ayarlayıp en son kopyalıyorum:) Nasıl ders almışım olaydan ama değil mi?:)) Projeye desteklerin içinde çok teşekkür ederim:) Kedicikler senin gönderdiğin paket paket mamalarla baya bir doyacaklar. Allah razı olsun..

      Sil
    2. işte bu hoşgörü olmasaydı zaten tahammül edemezdin bana ;) rica ederim ne demek afiyet olsun hepsine ;)

      Sil
  3. sizler...bu yazıyı okuyanlar..headerimi benim kadar beğendiniz mi?? bloğuma da beklerim hepinizi :)

    YanıtlaSil
  4. Vallahi ben diğer bütün header lar gibi buna da bayıldım. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil