13.12.13

Sevgiyle paketledik, öpücükle süsledik.!!!


14 gündür bloguma yazı giremediğim için kendimi suçlu hissettiren arkadaşlarıma teşekkür ederim:) Buralardayım ama yine bir duraklama, gerileme dönemlerini birlikte atlattığım bir zamandan geçiyorum. Elimde ki  işler sakız haline geliyor. Uzuyor da uzuyor. Normal dönemlerinde sorunsuz çıkardığım işler tek tek sorunlar yaratıyor. Sorunsalları tam atlattım diyorum, başka bir şey pırtlıyor. 2 Hafta bocaladım, yazı yazabildiğime göre sanırım atlattım. Böyle zamanların daha az olmasını diliyorum...

2 hafta boyunda neler yaptım. Bir kaç blog düzenlemesini, sonunda bitirdim. Önceleri sadece header olarak yaparken daha kısa bir vakit alırken, şimdi tamamını elden geçirmeye çalışınca normalden baya bir uzun zaman alabiliyor.



Her şeye rağmen projelere ucundan köşesinden yardım etmeye devam ediyoruz.
Şu yazımda sizi haberdar ettiğim  Meleğim Olur musun?  Tülin Hanım'ın İyilik hareketi projesi için bir şeyler yapmak istedim. Yapılan bu güzel olaydan,  şekerler şekeri iyi yürekli Necla Ablamı haberdar ettim. O da projeye destek olmak istedi.

2 hafta içinde hediyelerimizi seçtik. Çarşamba günü de hediyelerini alıp bize geldi. Kimsesizler ve yaşlılar yurduna  gidecek olan hediyeleri birlikte paketledik.Kutumuzu hazırladık. İçine ufak notumuzu yazdık ve sevgilerimizi ilettik. Kolimizi alıp çıktık. Ben sürekli kargo için Ptt Kargo kullanıyorum. Oldukça hesaplı. O gün aksilik hatları çalışmıyor diye Aras Kargoya gidelim dedik. 42 TL bir hesap çıkarınca, "ben o kadar paraya daha bu kadar hediye alırım veya 15 kg mama alırım yahu diyerek  " Ptt'nin başka bir şubesine doğru yolla koyulduk. Ptt şubesinden 16 TL. kargomuzu gönderdik:) Mutlu olduk.  Anlayacağınız küçük bir kargo macerası atlattık:) Siz siz olun aman diğer kargolara uğramayın bile. Ptt görevlisi oturup biraz büyük olan kolimizi kendisi küçülterek fiyatın daha az tutmasını sağladı.

Gerçekleştirdiği bu güzel olaya bizi de dahil ettiği için Tülin Hanıma buradan da sevgilerimi iletiyorum.
Kolisi eline 2 gün önce sorunsuz ulaşmış.Küçük canları gözlerinden , yaşlıları bizim yerimize ellerinden öpsün lütfen..

Tülin Hanım'ın içten yazısını mutlaka okuyun.
okurken çok duygulanacak ve bir daha ki etkinliğe katılmak için can atacaksınız.

Sevgiler..













3 yorum:

  1. Kutudan çıkanlar, burada görünenden çok daha fazlası gerçekten :) Bu işte bir sihir mi var nedir?

    Çok çok teşekkür ederim. Hem size hem Necla Hanıma. Bilmenizi isterim ki bir damladan çok daha fazlasısınız.

    Yürekten sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sihir sizin yüreğinizde.. Sizi tanıdığıma çok memnunum.Sevgiyle kalın..:)

      Sil
  2. Sizlerin öncülüğünüzle bende küçük bir çabayla büyük bir mutluluk yaşadım iyiki sizler gibi gönlü büyük insanlar var teşekkürler Tülin hanıma ve Goncacığıma:)

    YanıtlaSil