28.1.14

Header - Her şeyden Konuşmalı




Dün gecenin mahsulü olan bu blog tasarımım da Sevgili Sinem için..Kendisi o kadar iyi , o kadar tatlı ki , işimiz bittiğinde, bile yanımdaymış gibi mutluluğunu hissettirdi. İki tane header yaptım, artık hangisini beğenir bilemedim. Ama o tabi biricik köpeği Hera'yı kondurduğum headerı beğendi. Bakalım siz beğenecek misiniz?

Özel , güzel insan yeni blog'un hayırlı olsun:) Öpüldün....

10 yorum:

  1. Yine masal gibi olmuş, güle güle kullansın arkadaş ikisi de harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şık oldu:) değil mi..? keşke hayat headerlar kadar renkli olsa.. Ondan bol renk kullanıyorum. Giren kişinin içi açılsın:)

      Sil
  2. Çoook teşekkürler :) Diğer yaptıkların gibi muhteşem oldu bunlar da. Ben hala ailemin yanında olduğumdan doya doya yeni haliyle bütünleşemedim ama ara ara açıp bakıyorum. Ellerine, yüreğine sağlık. Seni tanıdığım için çok mutluyum. Çoook öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Gonca'cım, artık hangi headerına baksam senin yapıp yapmadığını bilmesem bile bu headerda Gonca'nın imzası var diyorum. Nitekim Sinem'in sitesine bu sabah girdiğimde işte Gonca yapmış dedim :) Tarzın ve renklerin muhteşem, ellerine sağlık! Sinem'cim güle güle kullan çok güzeller gerçekten. Hera da benzemiş bence :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak markalaşma yolunda gidiyorum demektir bu:) Bazen yapmayacağım artık dediğim an, mailler gelmeye başlıyor, devam diyorum. Mutlu olan insan ve doymuş yalanan bir kedi görmek her şeye değer...

      Sil
    2. Teşekkür ederim :) Tek kelimeyle bayıldım zaten ben de.

      Sil
  4. yine harikalar yaratmışsın canım ellerine emeğine sağlık valla headerları konuşturuyorsun resmen :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş, insanın içini açıyor vallahi :) blog sahibesi de güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
  6. Beğendiğim birçok blogun headerını siz tasarlamışsınız gördüğüm kadarıyla, Ellerinize sağlık. çok güzeller.

    YanıtlaSil