26.11.14

Blog Tasarımı - Leopar Delisi




Hani bazı insanlar vardır, onları sadece o özellikleri ile sever ve tanır hatırlarsınız. Mesela kedi deyince bir çok insanın aklına ben geliyorum galiba, blog arkadaşlarım ve çevremdeki kişiler bana bunu sürekli söylüyor. Çokta hoşuma gidiyor.



Bunu bana ilk söyleyen Akşam Sefası olmuştu. Yurt dışından bana kedi kartpostalı göndermişti. "Görünce seni hatırladım" diyerek çok mutlu olmuştum.. İşte bende leopar deseni görünce Gizemi hatırlıyorum. Bir yerde karşıma çıkında "ah tam ona göre" falan diyorum. Derken bu onun bloga çok yakışır dedim. Ona bir mini hediye yaptım, sonrada sağına soluna bir şeyler derken ortaya böyle bir blog tasarımı çıktı.. :) Beni yorumlarıyla yalnız bırakmayan gizem.. gizemli leoparlı bayan kucak dolusu sevgiler.:)

11 yorum:

  1. Aynen kedi deyince benimde aklıma sen geliyorsun hihi :)
    Tekrardan herşey için çok teşekkür ederim. Kucak dolusu sevgiler :))

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten bende leopar görünce Gizem'i hatırlıyorum; ellerinize sağlık pek bir güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. kedi deyince benim de aklıma siz geliyorsunuz.. :)
    kedi demişken acıktıkça bahçe katındaki evimizin balkonuna misafir gelen bir kedimiz var. ona bazan elle dokunup seviyoruz. bunun sağlık açısından sakıncası olur mu? internette sakıncalı olduğuna dair bişeyler okumuştum. elle yıkama ile de geçmeyeceği yazıyordu. balkona bi karton koli hazırladım içine girsin diye. çok az girdi içine. daha iyi bir yeri mi var acaba? :)
    kedi bakımı ile verilebilecek yiyecekler ile ilgili bir post yazarsanız sevinirim..
    selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      Sokak kedileriniz sevmenizde hiç bir sakınca yok. Ama tabi yinede ellerinizi yıkayın. Kedilerden insanlara geçen hastalık yok ama sokak kedilerinde aşı olmadığı için tüylerinden bir bakteri ( genelde bu bakteri yıkanmayan sebze ve çiğ ve iyi pişmemiş etlerden de geçebilen) bulaşabilir. Onun için ellerinizi yıkayıp kolonya sürerseniz hiç bir şey olmaz. Balkonunuza gelen kedinin mutlaka gittiği bir yer vardır. Sokak kedileri özgür hayvanlar, size mama yemek ve sevdirmek için geliyordur kendini.. Onlar ilgiliye sevgiye ve yiyeceğe çok muhtaç.. Ama size tam güvenirse kalmaya bile başlayabilir.:) Kedi bakımı hakkında aklıma geldikçe yazı paylaşırım tabi ki:)

      Sil
  4. Uuuu cisız kırayst :)
    Güzel olmuş abla, sade ve şık :)

    YanıtlaSil
  5. Ayy hakikaten leopar delisiymiş :))
    Güle güle kullansın :))

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  7. o başlıktaki resim uzun nasıl yerleştiriliyor ? benimki kare ama dikdörtgen şeklinde nasıl yapacağım ?

    YanıtlaSil