1.5.15

BLOG TASARIM - BİRİ KEÇE Mİ DEDİ?


Yapım ve bitme aşamasının üstünden yine baya zaman geçen bir blog tasarımı daha bugün eklemek istiyorum. Arka arkaya iki becerekli ve keçe işleri ile uğraşan ve bununla gelir elde eden bayanın blogunu düzenlemiştim. Melike'nin blogunda ki izleyici sayısına aldırmayın, kendisi facebook çevresinde oldukça popüler ve kıskanılan kişilerden. Sürekli yaptıkları, çektikleri çalınıp emek hırsızlarının eline düşüyor ve kendisi bunlarla uğraşmak zorunda kalıyor. Buradan da belirtmek istiyorum. "Yapmayın etmeyin bayanlar. Ayıp, günah, yanlış... Bir insanın ha parasını çalmışsın, ha yaptığı işin fotoğrafını.."







Bir bayanın bir bayana yaptığını, kimse kimseye yapmıyor bence. Hele son zamanlarda hem kendi yaşadıklarım, hem gördüklerim ve duyduklarım artık beni dahada her şeyden soğuttu. Allah herkese akıl fikir versin.

Melike blogunda bayku teması istemişti. Oğlununu da hesaba katarak ona şirin, sevimli, bıcır bıcır bir blog yaptım. Güle güle kullansın:)

5 yorum:

  1. Melike'nin blogu gerçekten çok güzel oldu emeklerine sağlık... Dediğin gibi bu fotoğrafların çalınması hepimizin ortak sorunları ve insanlar o kadar yüzzüzleştiler ki artık aynı isimde hesap açıp ismini çaldığı kişinin fotoğrafını profil resmi yapanlar bile var... her seferinde bu kadarı da olmaz diyorum ama her seferinde bu kadarın üzerine çıkan insancıkları tecrübe edince de üzülüyorum... inşallah benim bloguma sıranın gelmesi yakındır sabırsızlıkla seni bekliyorum. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yine Harikalar yaratmışsın ellerine sağlık cnm :*

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinlğinde gördüm ve izlemeye aldım.Sizde benim bloğumu izlemeye alırsanız çok mutlu olurum :) Sevgiler
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/
    https://instagram.com/kirmiziruganayakkabilarim/

    YanıtlaSil
  4. Severek kullansın bol bereketli kazancı olsun arkadaşımızın ..sana katılıyorum ..bir bayanin Bur bayana yaptıkları inanilmaz..Bu konuda ben de çok zarar gördüm görüyorum ve biliyorum ki göreceğim ..yaptığım çalışmaları orasını burasını biraz değiştirerek çalandan tutun da uyarı yazılarımı bilgi metinlerini dahi aynen kopyalayıp kendi bloglarında yayına almışlar ..acizlik mi chilli mi hırs mi hepsi mi hiç biri mi bilemiyorum ama insan üretmeli çalmak hiç hoş değil ..herkes mutlaka bir alanda çok yetenekli Allah nasip etmiş şüphe yok..bul yeteneğini geliş çalış ve başarılı ol..değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülerek görüp duyuyorum.
      Sizin yaptıklarınızı bende çok beğeniyorum. Bizim gibi tasarım ve melike gibi üretim olan kişiler birbirimize bakıp esinlenebiliriz ama birebir kopyadını yapmak ve hatta ben yaptım demek çok feci. Benim sayfamı birebir yapan bir kız vardı. Hatta kedi mamadı karşılığı vs vs yapıyorumda yazmıştı. Neyseki silindi gitti.. 😊 bu işlerin göründüğü kadar basit olmadığını anlayınca taklitten öteye gidemiyorlar..

      Sil