19.4.16

YENİ TREND TASARIM TİŞÖRTLER !



Esmiyor mu ne ? Şaka bir yana ufak ufak hava ısınmaya başladı. Sıcakların kendini belli etmesiyle birlikte insanlar her geçen gün biraz daha sokaklara dökülmeye başlayacaklar

Ülkenin içinde bulunduğu bu kargaşa ve durmadan değişen gündem hayatı ne kadar zorlaştırsa da tüm olumsuzluklara rağmen bahar her zaman umudu temsil eder. Bahar gibi neşenizi yerine getireceğini umduğum bir siteden bahsedeceğim.

Havalar güzelleştikçe kışlıklar kaldırılacak ve tişörtler çıkartılacak. Baharın içimize doldurduğu neşe tişörtlerimize yansıyacak.

Hemen herkesin özel önem verdiği ve bir yere koyduğu kıyafetleri vardır. Bi kafa bu noktada bize çok özel tasarım tişört teklifleri sunuyor. Özel bir yere koyacağımız tişörtlerden koleksiyon sahibi olmamız mümkün.

Büyük firmalarla rekabete girişen tasarım tişört sektörünün bu yeni oyuncuları, bünyelerine yeni tasarımcılar katmaya devam ediyor. Kendi tasarımlarını severek giyeceğinizi inansam da isterseniz, sizlere çizdiğiniz resimleri, fotoğrafları tişörtünüze baskı yapma imkanı da sunuyor. Bu baskı imkanı çocuğunuzun yeğeninizin sizin için çizdiği bir resmi tişörte taşıyabileceğiniz anlamına geliyor ki anneler günü için, yakınınızdaki çocuklarla işbirliği yaparak hem bu çocukların kişisel gelişimine katkı sunabilirsiniz hem de anneleri sonrasında da babaları çok sevindirebilirsiniz.

Şahsen çocuğumun bana özel olarak tasarladığı bir baskılı tişörtü keyifle giyer herkese göstermek isterdim. Kişiye özel tasarım konusunda size gereken tüm desteği sunan bu sitede hali hazırda birbirinden güzel tasarımlar mevcut.

Sadece kendiniz için değil en sevdileriniz için de güzel hediyeler bulabilirsiniz. Tişört sweatshirt ve boxer konularında biraz daha geniş bir portföy sunuyorlar ama sınırlı tasarım alternatifleri ile olsa da bebek zıbınına çok eğlenceli bir bakış getirmişler.Bazı tasarımları herkesin çocuğuna giydirmek isteyeceği şeyler değil ama bebekken rakı balık baskılı bir zıbınla fotoğrafım olsa kesinlikle facebook profil fotoğrafı olarak onu kullardım


Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla henüz haklarında bir şikayet olumsuz bir eleştiri yok. İncelemlerimden elde ettiğim bilgilere dayanarak her hangi bir şekilde ürünlerle ilgili sıkıntı yaşamazsanız ürün iadesi, değişim gibi konularda çok hızlı dönüşler sağlayabiliyorlar.Tüm bunların yanında e-ticaret siteleriyle güven sorunu yaşayanlar için tişörtü al kapıda ödeme seçeneği ile aslında dostlarımız dedikleri müşterilerine güvenli alışveriş imkanı sunuyorlar.

İşte sizler için seçtiğimiz bir kaç tişört



Tanıtım yazısıdır.

7 yorum:

  1. Dün Süleymanın doğum günüydü ve özel bir tshirt yaptırsam mı diye düşündüm o.O Üstüne de bu yazıyı okudum. Çok teşekkür ederim<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Rica ederim.. Bende etheme yaptırayım bari:)

      Sil
  2. oğluma yaptırsam mı ki :)

    YanıtlaSil
  3. Anneler günü geliyor bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneciğimin anısına :/ Hala hayatta olan anneler için harika hediye olurdu..

      Sil