23.5.17

SAĞLIKLI İFTAR YEMEĞİ ÖNERİLERİ


Ramazan ayının yaklaştığı şu son zamanlarda ev hanımlarının aklına takılan en büyük soruların başında yemek tarifleri geliyor. Zengin sofraların ve renkli yemeklerin hazırlandığı Ramazan ayına özel birbirinden seçkin tarifler bulunuyor. Bu ayda hem iştah açıcı, doyurucu hem de sağlıklı yemeklerin pişirilmesi gerekiyor. Ayrıca iftarlık yemek seçimlerinizi mide ve sindirim başta olmak üzere vücudunuzun tüm sistemlerini düşünerek yapmanızda fayda var. Bunun için Lezzet.com'un birbirinden enfes yemek alternatiflerine göz atarak fikir edinebilirsiniz.

Ramazan günlerinde çorbalar, doğru bir başlangıç açısından büyük bir önem taşıyor. Zevkinize göre pişireceğiniz bir çorba yemeği ile güzel bir iftar akşamı geçirebilirsiniz. Klasikleşmiş tatlar yerine farklı lezzetler denemek istiyorsanız site üzerindeki çorba yemeklerini deneyimleyebilirsiniz. Mahlûta Çorbası, Aşotu Çorbası, Soğanlı Yoğurt Çorbası gibi farklı lezzetler ile ailenize özgün bir sofra hazırlayabilirsiniz.


İftarlık Ana Yemekler

Ramazan akşamlarında tercih edebileceğiniz birbirinden farklı ana yemek seçenekleri bulunuyor. Et, yemekleri, sebze yemekleri, ızgaralar, sulu yemekler ve hamur işleri gibi seçkin tatları, Lezzet.com.tr üzerindeki tariflerden ilham alarak yapabilirsiniz.




Mahlepli pilav, Mardin güveci, vişneli pilav, Akçaabat köftesi, fasulye diblesi ve laz böreği gibi yöresel ve zengin tatlarla sofranızı göz alıcı hale getirebilirsiniz.  Domates tart, enginar köftesi, sebzeli antrikot, tavuk yahni, yarma aşı, susamlı köfte erişteli bulgur pilavı, ara sıcak olarak sunabileceğiniz yemek alternatifleri arasında değerlendiriliyor. Kadayıf dolması, Kemal Paşa tatlısı, kadayıf dolması gibi lezzetler ise tatlı seçenekleri olarak karşınıza çıkıyor. Lezzet.com.tr , gerek sütlü tarifleri gerekse şerbetli tatlıları ile ziyaretçilerini şaşırtmaya devam ediyor.


Farklı tatlar denemekten hoşlanıyor ve damak zevkinizi zenginleştirmek istiyorsanız online site üzerinden yeni lezzetleri incelemeye başlayabilirsiniz. Site üzerinde üstelik yemekler için sunulan püf noktalarını dikkate alabilirsiniz. Böylelikle hem ilk deneyeceğiniz lezzet daha güzel olacak hem de sofranız renklenecektir. Ramazan ayına özel hazırlanan iftarlık yemek seçenekleri ile misafirlerinizi de mutlu edebileceksiniz. Yeni, geleneksel ve lezzetli iftar yemekleri, bu Ramazan'da sofralarınızı renklendirecek. Dilerseniz online platform üzerinden Ramazan ayı öncesinde yemekleri inceleyebilir ve mutfağınızda denemeye başlayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder