10.8.17

BODRUMUN EN POPÜLER YERLERİ

Yerli yabancı birçok turistin ilk tercihi olan Bodrum; kültürü, tarihi, plajları ve doyasıya eğlencesiyle yaz tatillerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bodrum, yarımadası ve birbirinden güzel koylara kurulmuş yerleşim birimleri ile Türkiye’nin seçkin ve popüler tatil merkezlerinden biri olma konumundadır. Bodrum’u bu kadar popüler yapan sadece eğlenceli gece hayatı ya da sınırsız aktivite imkanı değil; bunların yanı sıra eşsiz koylara sahip beldelerinde yaşayabileceğiniz huzur ve aktivite dolu bir tatil fırsatı olarak da göze çarpıyor. Tatilciler tarafından en çok tercih edilen Bodrum beldelerini ise Gümbet, Bitez ve Gümüşlük olarak sıralayabiliriz. Mavi, yeşil ve beyaz renklerinin harmanlandığı Bodrum’da konaklamak için ise çok fazla seçeneğiniz bulunuyor. Bodrum’un otelleri ve butik otelleri arasından tatilinize ve bütçenize en uygun olanı seçmek için ise Jollytur'dan Bodrum'daki otelleri inceleyebilirsiniz.
O halde birlikte Bodrum’un en popüler beldelerini incelemeye başlayalım.

Gümbet

Bodrum’a yaklaşık 3 km uzaklıkta yer alan Gümbet, Bodrum yarımadasının en popüler tatil beldelerinden biri olarak göze çarpıyor. Gümbet; uzun kum plajı, sığ denizi, su sporları aktiviteleri ve Bodrum merkeze yakın ölçüde alternatif gece hayatıyla daha çok yabancı ve genç yerli turistlerin ilgisini çekmektedir. Yaz aylarında 24 saat Bodrum merkeze dolmuş seferleri yapılan bu beldede eğlenceyi ve huzuru bir arada yaşamanız mümkün.

Bitez

Bodrum merkeze yaklaşık 10 km uzaklıkta yer alan Bitez, Bodrum yarımadasının en çok tercih edilen beldelerinden biridir. Bodrum’un en güzel koylarından birini barındıran Bitez, plajı ile ünlü olup deniz sörfü için ideal bir atmosfere sahiptir. Mandalina ve turunç ağaçlarıyla çevrili Bodrum’un en uzun sahil şeridine sahip olarak da ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor.

Gümüşlük

Bodrum merkeze en uzak beldelerden biri olan Gümüşlük, tarihi atmosferi ve sakinliği ile huzurlu bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Berrak denizi ve taze balığı ile meşhur olan bu belde de doğada 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder