21.6.17

İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ İLE A101




Türkiye’nin hemen hemen bütün şehirlerinde birden fazla mağazası ile hizmet veriyor. Birbirinden farklı ürünleri ile müşterilerinin mağazalarından son derece memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyor. Büyük küçük ev eşyaları, mutfak aletleri, farklı markalarda yiyecek ve içecekler bulunuyor.

A101 mağazalarında haftalık birçok farklı indirim bulabiliyoruz. Her hafta Perşembe günleri farklı markalarda ve ürünlerde indirimler yapıyor. Haftalık olarak yaptığı indirimleri dağıttığı broşürler de ya da internetin olduğu her yerde web sitesine girerek inceleyebiliyoruz. A101 deki indirimlerden faydalanmak için broşürlerini takip etmeliyiz. Sınırlı sayıda getirdiği indirimli ürünleri inceleme ve satın alma fırsatımız sıkı takipler sonucunda olabiliyor. A101 televizyon, telefon, tablet gibi elektronik eşyaların yanı sıra koltuk, dolap, buzdolabı gibi büyük ev eşyalarını da indirimli fiyatlara sunabiliyor. Özel günlerde de ekstra ürün çeşitliliği ve indirimleri ile müşterilerine fırsatlar sunan A101 den hediyelik eşya bulmak da mümkün olabiliyor. Örneğin; Babalar Günü için babamıza alacağımız tıraş makinesi setini herhangi bir mağazada yüksek fiyatlara bulabilirken, A101 mağazalarında özel gün sebebiyle indirimde olacağı için bütçemize çok daha uygun fiyata satın alabiliriz. Aynı durum tüm özel günlerde geçerli oluyor.

Yaz mevsimi geldiğinde tatil için gerekli olan eksiklerimizi indirimler sayesinde çok daha uygun fiyatlara tamamlayabiliriz. Örneğin; çocuklarımızın seveceği türden çizgi film karakterli şişme havuz, çocukların rahat yüzebilmesi için kolluk ya da simit ve daha birçok oyuncağı alarak onları mutlu edebiliriz. Ramazan Bayramı yaklaşırken farklı markalara ait lezzetli bayramlık ikramlarda yaptığı büyük indirimler ile misafirlerimizi şaşırtabiliriz. Zaman zaman büyük ev eşyalarını da bulabileceğimiz mağazalardan uygun fiyatlara alışveriş yapmak oldukça keyifli hale geliyor. A101 indirimlerinden gerek televizyon reklamları gerek her yerde bulabileceğimiz broşürleri gerekse de internet siteleri sayesinde haberdar olabiliyoruz. Bu şekilde indirimleri kaçırmayıp mutlu bir alışveriş gerçekleştiriyoruz. İster ev istersek ofis döşeyelim tüm eşyaları bulabileceğimiz bir mağaza olan A101 bize tek seferde alışverişimizi bütçemize göre tamamlama fırsatı sunuyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder