28.3.13

Okudum - Jean Christophe Grange - Kurtlar İmparatorluğu - Gerilim Polisiye


Grange'ın Şeytan Yemini ve Leyleklerin Uçuşu kitaplarından sonra, her çıkan kitabını alıp okuyorum . Çünkü onlar gerçekten çok okunası kitaplardı. Tam aradığım gerilim,kurgu polisiye vardı. Ama her kitabı ne yazık ki aynı tadı vermiyor. Kurtlar imparatorluğu da bu yüzden beğenmedim.. Kendimi Kurtlar vadisi izliyor gibi hissettim. Zaten bu diziyi de hiç izlemedim.. Sanırım ondan bu kitabı da beğenmedim. Mafya adamları ve uyuşturucular falan bana göre değil..

6 yorum:

  1. Bende şuan Çırak'ı okuyorum polisiye gerilim :)
    Ahmet Ümit--> Beyoğlu'nu
    Tess Geritsen'İn Cerrah-Çırak ... serisini öneririm. Dizisi de var Rizzoli & İsles ben diziye gelen yorumları okuyunca romanlarıyla tanıştım kocaman kitabı 24 saatte bitiriyorsun =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlkeciğim, ben bu kitapları ilk çıktıkları yıllar okudum:) Şimdi kütüphaneyi sil baştan tekrar okuyorum. Bu yüzden Elimdeki Maxime'ninkiler bitince başladım Bütün Grange kitaplarıma tekrar başladım.Ama gel gör ki, kitapların bir tek kelimesini hatırlamıyor muşum. Yani sıfırdan okuyor gibiyim. Tess Çırağını da okudum:)Onlar daha hafızamda yeni olduğu için unutmadığım hatırlıyorum..Ama ikinciye tekrar okunacaklar..Ama Ahmet ümit kitabı alacağım .. Aklımda:)

      Sil
    2. Bende elimdeki kitaplar bitince Jean'in kitaplarına bir göz atacağım. =)

      Sil
    3. ahmet ümitin kitaplarını tavsiye ederim çok güzeldir

      Sil
  2. Grange'ın ilk okuduğum kitabıydı Kurtlar İmparatorluğu :) bu kitapla sevdim onu daha sonra gerisi geldi.

    YanıtlaSil
  3. hiç bana göre değilmiş bende sevmem

    YanıtlaSil