18.3.13

Tanıtım - Neymiş bu Napolyon

Ben uzun zamandır evden çalışıyorum. web tasarımı ve grafikle ilgili işler yapıyorum, ama bunun yanında hep bir iki iş daha olsa iyi olurdu diyorum çoğu zaman. Çünkü çoğumuz bilgisayar başında vakit öldüren insanlarız..Evimize katkı sağlamak, istemek en doğal istek geliyor bana.. Kim evden, oturduğu yerden para kazanmak istemez ki. Mesela şu an bir ev borcu ödüyoruz,üstelik kendi kredi kartımı kendim ödemeyi çok istiyordum, neyse ki bulduğum seo işi bana şu an o fırsatı veriyor. Öyle mutlu oluyorum ki:)  Ayrıca bu iş sayesinde ufkum da genişledi , bir sürü yeni şey öğreniyorum. İnternet dünyası, sürekli takip isteyen koca bir dünya..Bu arayış içinde yeni yer keşfettim..Zaman zaman böyle işler bulursam, size haber vermek istiyorum.



Napolyon.com : Hani hep duyarsınız anket doldur para kazan vs vs.. Geçmişim de bir sürü yabancı siteye girip , anlamadığım bir dolu forum doldurmuşluğum var.Yabancı site olması zaten çok kafa karıştırırken, bir sürü spam ve anlamadığım e-mail gelmesi ile bütün bu tarz her şeyden umudumu kesip bir kenara koymuştum..ve itibar etmemem gerektiğini öğrenmiştim zamanın da..Ta ki , blog açma işleri ile uğraşırken Napolyon isimli Türk firmaya rastlayana kadar. Bir forumda gördüm, girdim üye oldum. İlk üyelik bilgilerini eksiksiz doldurduğumda hesabıma 10 TL. eklendi. Şimdi, arada gelen mailere tıklıyorum ve anketleri cevaplıyorum. 5 dk mı almıyor. Zaten her günde gelmiyor..Her şey Türkçe ve Türk firmaların yaptığı anketler zaten.. Nereden alışveriş yaparsın? , Bu ürün size neyi çağrıştırıyor tarzı sorular:) Para birimine Nap diyorlar.. Her anket veya reklam size bir miktar Nap kazandırıyor.. Eğer sizin referans linkiniz ile üye olan kişi olursa, onlardan da 300 Nap kazanıyorsunuz. Anlayacağınız katlı sistem işliyor burada da..Henüz benim hiç üyem yok..2. Hafta içinde Naplarımı 17.370 N yapmışım:) 100 TL. olunca ilk kazandığım parayı hesabıma aktarabileceğim. Açıkçası taş atarak kolum yorulmuyor.Zaten burada bir performans harcıyorum, yoruluyorum ama olsun, Hayatta bir işe yaramak kadar güzel bir şey yok bence.. Bunu ben yaptım, ben kazandım. demek..Beni en çok motive eden şey.

Siz de deneyelim azda olsa bir şey kazanmak isterim derseniz. Buraya gönül rahatıyla üye olabilirsiniz.. Benim referansımla üye olursanız, daha çok mutlu olurum..
http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=a5ad5635-e953-42ba-a5f4-126d751d3fc3

Bu link benim referans linkim, siz de kendi linkinizi üye olunca, bilgilerim kısmında bulacaksınız..
Buda şimdilik biriktirdiğim Naplarım:)


6 yorum:

  1. senin linkinden kayıt oldum hadi hayırlısı olsun bakalım ikimize de bi gelir getirsin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi hayırlısı. 100 Tl ulaşamak baya zaman alacak gibi ama bakalım:)Teşekkürler ayrıca

      Sil
  2. linkinle kayıt oldum zevkli bile sayılır seninde dediğin gibi taş atıpta kolum yorulmadı ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi kazançlar.. benimde 19.240 nap oldu:)anket fazla yollasalar çabuk artar

      Sil
  3. Bende sizin linki kullanarak üye oldum. İnşallah daha önceki anket maceralarım gibi iğne ile kuyu kazmaya benzemez. Hepimize bol kazançlar

    YanıtlaSil