25.4.13

Happy Box 2 - Oceciklerim blog hediyelerim geldi:)


Melodram ve Oceciklerim bloglarının yaptığı iki hediyeleşme etkinliğinde de çekilen kura da Elif Nur ile birbirimize çıktık:) Şaşırtıcı bir durumdu, ilk ne yapsak diye düşündük sonra iki kutu yerine tek kutu yollama kararı alarak hediyelerimizi hazırladık...Aynı gün kargoya verdik...

Oceciklerim Blog dünyasına girdiğim sıralar da ilk keşfettiğim  bloglardan biriydi. Makyaj yapmayı çok sevmesem de, kozmetikle çok aram olmasa da Ojelere gerçekten bayılıyorum. Mutlaka sürerim. Öyle nail art falan bilmem, ama baya ocem (ojem) var:) Elif Nur Blog'un da her hafta bir oje etkinliği yapıyor. O hafta seçilen renk ojeden sürüp, fotoğraf yoluyor takipçileri. Henüz ben katılamadım. Birine katılayım dedim. O günde narçiçeği oje rengiydi, bende o renk yoktu:) etkinlik bittikten sonra sayesinde 2 tane narçiçeği oje aldım..:)



Kendisi Eskişehir de yaşıyor, daha 17 yaşında.. Dile kolay tam 20 yaş var aramızda.. Ona kutuyu hazırlarken,  Kendimi çok yaşlı hissettim.Bu şeker ufak blogcu çoğu blogger taş çıkartır kadar güzel şeyler yazıyor . Ve hediyelerinden anladım ki, gerçekten çok özenli , düzenli sevimli, akıllı :) ve bakın beni nasıl mutlu etti...

Hediyelerim dün geldi:) Paketi çok güzeldi.. İçinde çok sevimli uğur böcekleri vardı..Ve her paketimde renkli uğur böcekleri yapıştırmıştı..İçinde kesilmiş pembe kalpler serpiştirmişti..Eşim ben paketleri açarken ilgi ile izledi.. Her paketi ilk önce çıkardık, bu arada Tarçın da paket kağıtlarını benimle açtı:) Sonrada onlarla saatlerce oynadı...Sevgi kutumun içinde öyle güzel şeyler çıktı ki..

Tarçınla bugün onları tek tek dizdik.. Görüldüğü gibi, Tarçın Elif ablasının hediyeleri inceliyor..:) Kozmetikleri bir gruba ayırdık. İçinde daha önce hiç kullanmadığım şeyler olması çok güzel..Gliss ve Hobby Şampuanım (Hiç kullanmadım deneyeceğim), Otacı gül suyu, ( gül suyuna bayılırım) Pembe aseton (Ojeler kadar asetonları da çok severim), Roll on, el kremi ( hemde zeytinyağlı ), Nivea sabun, Minik el kremi (kayısılı) , Fırçam, pamuğum, Kalın bir törpü (  10 yıldır kullandığım bir törpüm var, yeni bir törpü kullanmak iyi gelecek:) , Duş lifim, 2 güzel oje .....daha öyle çok şey var ki bunlar bir bölümü ....


Hediyelerim devam ediyor bu taraf yiyecek içecek bölümüm: Eti browni,( Henüz yemedim, tatlı krizimi bekliyorum) Salep (çok severim) Sıcak çikolata (Çikolatalı içeceği eşim çok sever..kesin o içecek) Nescafe , Sakızlarım ve çaylarım:)İşte burada bir hediye var ki, beni benden aldı.. Helva ve pişmaniye türevlerini zaten çok severim. Ama Eskişehir'in Met Helvasını hiç yememiştim.. Üzerinde harika bir not vardı.. Ay ben bunu yemeye kıyamam derken, Bugün Tarçın ile fotoğrafladıktan sonra, kendimi tutamadım.:) Pişmaniyenin sıkıştırılmış hali , tat müthiş:) Fotoğrafta görüldüğü biri gitti bile:)





En beğendiğim hediyelerden biride Elif Nur'un anneannesinin ördüğü 88 patikten birini bana yollamış olması:) Kaldı 87 :)  Nasıl güzel bir hediye ya...Çok değerli..Bu da hediyelerim toplu hali, Her hediyem de , çok tatlı notlar yapıştırmış Elif Nur:) Tokalarım, Yelpaze aynam, Far paletim, sürekli gördüğüm ama almadığım şeker kaşıklarım ( eşim görünce bak istiyordun sen bunlardan dedi) Dün tarçına ev alırken gördüğüm, cupcake magnetlerden birinin bana hediye gelmesi, gerçekten güzel tesadüftü, ve harika kokuyor :)

Elif Nurcuğum ,bu güzel hediyeler ve içindeki kart için çok ama çok teşekkür ederim. Hepsini severek kullanıp saklayacağım..


Bu güzel Etkinliği düzenleyen Melodramı, unutmadım tabi ki.. Teşekkürler tatlım..:)




12 yorum:

  1. güle güle kullan çok güzeller yaa bende çok beğendim :)

    tarçın da çok büyümüş sanki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan şişesi kadar ablası daha:) Fotoğraflarda büyük çıkıyor, ama birazcık uzadı sanırım:)

      Sil
  2. Ben o Tarçın'ı yerim yer!

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı bir kedicikk yaa çok sevimliii :)) hediyelerini de güzel günlerde kullan canımm ben de bayılırım sıkıştırılmış pişmaniyeye :))

    YanıtlaSil
  4. tarçın inanılmaz şeker.Hediyelerin de çok güzel güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Kedi demi hediye :D
    Çok tatlı naaaaaan :DDD
    Hediyelerini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Beğenmene çoooook sevindim hepsini güzel günlerde kullan, Tarçın Hanım sana ortakçı gibi gözüküyor yalnız^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarçın, hala pembe kurdeleyi sahiplendi vermiyor. Yuvasında saklıyor.:)

      Sil
    2. Ay yesinler onun inadını :))

      Sil
  7. Ablacım güle güle kullan :))
    Şu kaşıkları neden görmedim ben onlara da göz koyabilirdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, gözden kaçırmışsın demek. Birini verebilirim:) Diğeri hatıra

      Sil