15.7.13

Kedi Mamalarımız Geldi:) Tipik Terazi - Gülay Cansever - Kocam Bana Topaç Der - Caramba Carambita


Saat 11 kapımda kargocu belirdi. Elinde 4 koli:) Yüzümde güller açtı. Aldım içeri hepsini açtım tek tek..  www.hepsiburada.com sitesinin telefonu aradım, hepsinin kimlerden geldiğini öğrendim. Teslimat adresi, benim üstüme olduğu için kimden geldikleri belli olmuyor. Kargo ücretleri bu yüzden oldukça makul. ( 3,58 TL veya en fazla 4 TL) Faturaların üstüne isimleri ve blog isimlerini not aldım. Dizdim masama fotoğrafladım. Yollayan arkadaşlarıma da paketlerinin geldiğine dair bir teşekkür maili attım:)

Siz ne güzel insanlarsınız. Ben 400 gramlık yeter derken, onların gönlü ne kadar büyük ve güzel bakar mısınız? Bu mamalar bir ay sabah akşam sokaktakileri doyurabilecek kadar çok:)

Bu paketleri yollayan güzel insanlar

Tipik Terazi
Kocam Bana Topaç Der
Gülay Cansever
Caramba Carambita

Hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler:)



6 yorum:

  1. Senin kadar duyarlı kaç kişi var acaba? Mesleğini hayvanları kurtarmak için kullanmak! Nasıl bir erdem bu. İyi ki varsın

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar öncelikle.Ücretsiz header yerine böyle bir uygulama yapmanız çok daha güzel olmuş.Çünkü ne yazık ki emeğe saygı duyan bir toplum değiliz.Size naçizane bir öneri de bulunmak istiyorum.Hayvanları düşünmeniz onlar için birşeyler yapmanız gerçekten takdir edilesi bir durum.Ancak hayvanlarla birlikte ihtiyaç sahibi çocuklar için de birşeyler yapılabilir mi ? Mesela lösev ya da bir dilek tut ( make a wish turkiye ) gibi derneklere destek olunabilir.5 tl gibi rakamlarla bile bağış kabul ediyor bu dernekler.
    Umarım önerimi yanlış anlamazsınız.Kedilerinizi öpüyorum :)
    Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle yesinler Goncacığım. Senin yaptığın güzellik yanında lafı bile olmaz ama artık kusura bakma elimizden gelen budur. Keşke daha çok imkan olsada daha çok alıpp versek .
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ne demek asıl biz sana tşk ederiz. Emeğine sağlık. Kediciklerede afiyet olsun.Et olsun süt olsun inşallah :)))

    YanıtlaSil
  5. biz mamaları size göndermek için bilgisayarımızda 2 tuşa basıyoruz tamam oysa ki siz hepsini al,taşı,yedir,yedir,yedir bıkmadan usanmadan emeğinize o güzel yüreğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel keşke daha fazlasını yapabilsek

    YanıtlaSil