18.7.13

Elveda Karakuzum !

Hani şu yazımda, son yuva bulmak için eve alıp baktığım 2 kedimden bahsetmiştim. Simbo & Lea Missi.. Simbo için bir ay önce "yuva arıyorum" diye ilan vermiştim. İlanı verdikten bir kaç gün sonra, bir kız aradı. İsmi Pınar, Manisa da yaşayan 2. üniversiteyi okumuş, şu an staj yapıyormuş. "Sinboyu almak istiyorum İstanbul'la geleceğim dedi." Sonrasında vazgeçti, "annesi kedi istemiyormuş", sonra aradı, annesini ikna etmiş. Derken, en son ablam oradan buraya gelecek, o getirecek dedi. Bugün ablası geldi, iftardan sonra, o gelmeden ben başladım zaten ağlamaya. Oturdu konuştuk, sinbo'nun sürekli uyuduğu , taşıma kutusunu, mama kabını, kumunu, yarın yolla çıkarken yiyeceği yaş mamasını, kuru mamasını poşetledim. Gitmek için ayaklanınca kadın, ben başladım ağlamaya, öptüm kokladım, sarıldım. Çocuğunu evlatlık vermek gibiymiş ya, bir parçam kopup gitmiş gibi. Öyle içim acıyor ki, nasıl yazacağımı  bilmiyorum. Tarifsiz bir duygu. Hala yazarken gözlerimden yaş akıyor. Şimdi o yalnız bir kutu içinde, ayrıca Lea Missi, Teo ve Tarçınsız bir yaşama gidiyor. Manisa değilde keşke yakın da İstanbul da olsaydı, en azından gidip görebilirdim.. Lea Missi yi asla kimseye vermem, yada öyle olmalı ki, gidip göreceğim, koklayacağım bir yuva olmalı..Şimdiden çok ama çok özledim seni kara kuzum.... Gittiğin yerde mutlu ol...
Annen seni çok özleyecek...:(((((








14 yorum:

  1. inşallah güzel bakılır sıkılıp da bırakmazlar dışarıya ara sıra arayıp kontrol etmen bence iyi olur en azından beraber bir foto gönderebilirler... veda etmek inanyorum ki çok zor olmuştur.....
    http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arayacağım, hatta kısa zaman sonra Manisa'ya gidip görmeye karar verdim. Omadı bakamazsa söylesin gider alırım:(

      Sil
  2. çok tatlı buu sevilmezmi hiç. Umarım gittiği yuvada sıcacık sevgi dolu bir hayatı olur.

    YanıtlaSil
  3. Ya neden verdiniz :( Evde kaç kediniz var ?

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlı bir kediymiş hele sondan ikinci fotoğrafta öyle masum bakmış ki :) Hiç kedim olmadı ama uzun süre aynı evde yaşadığınız hayvanınızdan ayrılmak çok zor bilirim :( Benim gibi onlardan korkan birine bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok bebek daha:( doğurdum verdim gibi hissediyorum:(

      Sil
  5. Ayrılıklar her zaman zordur. İnşallah yeni yuvasında mutlu olur.

    YanıtlaSil
  6. Çok üzüldüm. Bence de ya arayıp kontrol et ya da birlikte resimlerinden iste. İnsanın aklı hep onda kalıyor. En az senin kadar iyi bakarlar umarım.

    YanıtlaSil
  7. yeni yuvası ömürlük olsun inşallah,umarım orada çok mutlu olur...

    YanıtlaSil
  8. Bugün yola çıkıyorlar. Sabah kızı aradım, ağlamaya başladım onu da üzdüm:( Sonra içim rahatladı. Ona iyi bakacak biliyorum artık. Zaten gidip göreceğim. Fotoğraflarını yollayacak:)

    YanıtlaSil