12.7.13

İlk Kedi Mamamız Geldi - Funda Moda

Dün ki çağrıma yanıt veren, çok güzel arkadaşlarım oldu. Ben hepsini gerçekten kutluyorum. Hele biri var dı ki, dün yazıyı yazmamdan bir saat sonra, öylemi böylemi, demeden , düşünmeden, sorgulayıp yargılamadan mamayı kargoya vermişti bile. Benim en sevdiğim insanlar bu tarz insanlar, yürekli olanlar, temiz kalpli olanlar, eli çabuk olanlar, bahane yaratmayanlar, ertelemeyenler.. Bende böyleyim. Bana mail yazıldığı zaman yardım istendiği zaman, sorgulamam, bekletmem, ertelemem yapacaksam anında yaparım. Bugün bu saçma sapan olaylar yaşanırken, kargocunun "shemellon siz misiniz?" demesiyle yüzümü güldürdü. Sevgili Funda ismim yerine blog ismimi yazınca kargocu da şaşırmış. "He evet evet benim o "dedim:) Paketi açtım good maması, işte bu dedim, hadi kedişleri doyurmaya..Hemen kaptım fotoğraf makinesi , bir şişe suyu ve mamayı indim sokağa.. Bizim karşı bina yıkılacak, yarısı boş. Bütün kediler o binanın bahçesine sığınıyorlar. Biz de mama ve fazla yemekleri yesinler diye oraya koyuyoruz. Sadece kediler değil, sokak köpekleri de geliyor, kargalar yiyor, güvercinler artıkları topluyor.:) Yani baya bir hayvan nasipleniyor oradan..Bu paketle 3 günlük yemekleri hazır demektir.

Funda Moda blogu sahibi Fundaya çok teşekkür ediyorum.. Senin sayende bugün ve bir kaç gün doyacaklar.



Bunlarda fotoğraflar..













Şu ufaklık kara kuzu, çok ürkek anca alıştı bana, bugün daha bir yakınlaştı. Mamasını da severek yedi.


Bu ufaklık yoldan geçerken kedileri görünce, pisipisi demeye başladı. Çok şekerdi.

Dip not: İsteklerden falan bazı arkadaşlar silebilirsin dedim silmişler ya kendilerini. Çok mutlu oldum. Duyarsız insanlar için vakit harcamayacağım için çok mutluyum:)

18 yorum:

  1. Bende yorumumu sildim ancak duyarsız olduğum için değil, header yaparsanız eğer karşılığını veremiycem içindi kusura bakmayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyarsız değilsiniz belki ama, alışveriş takıntısı olan birinin bir mama yollamaması garip geldi

      Sil
    2. Her şey göründüğü gibi olmuyor malesef insanları tanımadan yargılamamak gerekir ama bu kampanyanın daha süreceğini tahmin ederek en kısa sürede alıcağımın sözünü verebilirim.

      Sil
  2. bende sildim hatta oraya yazicktm vazgectm blogumu kapaticm bosa ugrastrmak istemedim seni senin şu çekiliş yalanıyla ilgili yayndan sonra daha net düşünmeye basladm bana göre degl bu isler birseyi tam yapmaynca icime sinmiyor yeterince ilgilenemiyorum bak sen negüzel emek harcıyorsun bloguna uzaktan takip edicem artık sizleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar çabuk vazgeçmeyin, arada bozuklar çıksa da hala iyi insanlar var.Tabi blog açınca ilgilenmek şart, her okuyucu blog açmalı diye bir kuralda yok. Belki en iyileri sadece okuyucular da olabilir.

      Sil
  3. yaa ben bu kedicikleri yerim... nasıl mutlu oldum anlatamam. eşiminde kedileri vardı biz evlenmeden. evlenince birlikte bakacaktık, ama mmalesef biri öldü biri de kaçtı... çok üzüldük bir daha da almaya cesaret edemedik. şimdi de zaten hamileyim hayvanlardan uzak durmaya çalışıyorum... inşallah ilerde tekrar hayvan edinmek istiyorum. ama şuan işyerimin önünde hep bir kap su bir kap yemek bulunur... hayvanlar saf sevgiyi en iyi hisseden varlıklar bence. konuşarak kendinizi ifade etmenize gerek yok, sadece sevin onlar anlar hisseder ve sevgilerini gösterirler size... sana tekrar teşekkür ederim sevgili SHEMELLON :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Hamilemisin süper:)Hamilelik ve kediler yan yana olamaz olayı tamamen asparagas haber.Doktorlar ne derse desin evde yaşayıp dışarıda olmayan kedide enfeksiyon yada ikrop olma olasılığı aşıları tamamsa imkansız.
      :) Bir gün benimkileri sevmeye gelirsin. Eşin kedi seviyorsa mutlaka edinin.Ayrıca
      Bunun için bir sürü yazı var
      http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=400
      http://www.mihav.com/forum/kediler/bebekli-ve-kedili-yasamdan-deneyimlerim-33596/

      Sen beni ve kedişleri mutlu ettin. Allah da sana sağlıklı güzel bir bebek versin:) Öptüm

      Sil
    2. eşimde sürekli aynı şeyi söylüyor ama toksoplazma bağışıklığım negatif çıktı. bu öyle bir hiski en ufak bir riski göze alamıyorsun. ne bileyim işte... eşim hastası hayvanların... güzel dileklerin için teşekkür ederim... eğer çocuğun yoksa darısı başına diyorum;))

      Sil
    3. Bebek bir olsun sağlıklısıyla o daha önemli. Benim için dua et bebek için:)

      Sil
    4. eveet hamilelerin duası kabul olurmuş derler..

      Sil
    5. Etmez miyim?? Allah bütün isteyenlere versin inşallah...

      Sil
  4. Güzel olmuş ilk meyvelerini almış kedicikler çekilişin :) Bu arada o kız çocugu senin mi çok şeker nan :D Adminpanpa nın selamı var de ısır benim yerime :DDD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekiliş değil,panpa. Header yapıyorum ya:) Yok ufaklık benim değil, ben kedi beslerken oda gördü kedilere pisipisi yapıyordu. Ben de böyle bir kız istiyorum ..

      Sil
    2. Çekiliş değil biliyomda sen anladın demek istediğimi işte :D Pisi pisi yapmış tipe bak :D Öyle bi kızın olur umarım :)

      Sil
  5. nasıl tatlılar ya....ne güzel yiyorlar...

    aslında ben de mesajımı sileyim mi silmeyeyim mi diye düşünüyorum
    kargo işi falan bana büyük bir sorun olacak hala onu düşünmekteyim nasıl çözerim diye
    acaba hapsiburada.com'dan alabileceğimzi söylemişsiniz ama enim kredi kartım yok o kedileri doyurmayı da çok isterim
    bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum kendimi

    YanıtlaSil
  6. Ayyy çok güzel bir hareket olmuşş kedicikler ne kadanda mutlu olmuşlar:)) tabisi funda ablaları mama yollamış onlara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor Hastası ablalarından da bekliyorlarmış öyle dediler::))

      Sil