16.7.13

Kedi Mamalarımız Geldi - Koyu Kırmızım


Bu gördüğünüz mamalarda bu sabah geldi. Hem de kimden, Koyu Kırmızım blogunun iyi yürekli Tuba ablalarından..:) Tubayı zaten çok seviyorum, bu kez gönlümü bir kez daha fethetti.. Bakın yahu bir değil iki büyük mama, üstelik birisi yavru kediler için olanından..

Bu mama çok iyi oldu çünkü, dün o karşı dairenin arkasında 5 bebek kedi buldum, Annelerini emiyorlar daha. Birisi çok hasta, komşumuz onu veterinere götürüp getiriyor, o gidemediği zaman mahallenin ufaklıkları gidip iğnelerini vurduruyorlarmış. Dün komşum benim veletleri sevmeye gelince öğrendim.Hemen paketlerden birini, göz damlasını ve fotoğraf makinesi aldık binanın arkasına gittik. Oy ne güzeller. Tabi ben fotoğraf makinesinin içine kartını koymayı unutmasaydım sizde o şekerleri görecektiniz. Akşama çekip koyacağım. Ufaklığın poposu enfeksiyon kapmış, gözler kıpkırmızı, bu sabah yine mama vermeye gittim baktım. Gözleri düzelmiş gibi.Göz damlası sen nelere kadirsin. Çevrenizde gözlerinde sorun olan kedi köpek görürseniz hemen bir kaç damla damlatın lütfen. İsmi Tobrased ..



Bunlarda fotoğraflarımız, benim afacanlar gördüğünüz gibi, arkadaşlarına gelen mamaları teftiş ediyorlar:)
Kutular geldikçe onlara da oyun çıkıyor. Ben bunları yazarken yine kapı çaldı, 3 koli daha geldi:) Onları da birazdan yayınlayacağım.

Sevgili Koyu Kırmızım tekrar teşekkür ederim:) Öpüldün..


"Vicdanlı olmak,hesaplı olmaktan iyidir. Hesap insanı makam sahibi yapar da, vicdan daha önemli bir işe yarar, insanı insan yapar." Nietzsche













10 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir amaca hizmet ediyorsunuz. Cidden çok çok güzel..:))
    Kedişerinizi öpüyorum.. Annenize eski sağlığına kavuşmasını diliyorum Allahtan..
    Giden köpişinize de üzüldüm cidden insanı nasıl derinden yaralıyor biliyorum..:))
    Çok selam ve sevgilerimle..:))

    YanıtlaSil
  2. O kedişler nasıl tatlı öyle yerim yaa =)) Asıl teşekkür sana çünkü kargoyu alıp sokak sokak dolaşıp kedileri besleyen sensin biz de senin sayende bilgisayarımızın başında oturup iyi bir şeyler yapma fırsatı bulduk =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni kedilere alıştıracağım ben; sonra bayılacaksın onlara:) 5. yavrudan 5 inede sizin isimleri vermek istiyorum:) Yazarım fotoğraflayıp

      Sil
    2. Aaa süper fikir çook sevindim buna =)) Umarım alışabilirim. Çok sevip korkudan yaklaşamamak çok kötü :(

      Sil
  3. Çok tatlılar ya bayıldım :') bu arada header bekliyorum ama ben hemen göndermek istiyorum mamaları. Sorun olmaz değil mi, header ı sonlara da atabilirsiniz, diğer mamalar geldikten sonraya kalabilir benimki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tabi yollayabilirsin. Zaten şimdi yollayanların kine başladım. Sıra ile gidiceğim, olmadı sabahlayacağım bu gece bitireceğim.

      Sil
  4. Nietszhe doğru söylemiş..Pisicikler çok tatlı bu arada :)

    YanıtlaSil
  5. Karşı evin ordaki bebiş kediciklere afiyet olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün fotoğraflarını çektim süperler, ama biri ciddi hasta..

      Sil