14.8.13

Minik Tofimize Acil Yuva Arıyoruz ! (Yuva Bulundu)


2 hafta önce, annemi kaybettim, kayboldum. Korkudan bir arabanın motoruna girdim.Sonra karnım çok acıktı, ağlamaya başladım. Sesimi Elif ablam duydu beni oradan çıkardı. Gonca anneme getirdi. Oda beni yıkadı, besledi, temizledi.Sonra beni başka bir anne kedinin ve kardeşlerin yanına koydu. Orada çok güzel eğleniyordum. Yeni annem beni sevdi, kardeşlerimle oyun oynuyorduk. Ama arada kötü çocuklar gelip, bizi korkutuyordu. Ayrıca kocaman köpekler mamalarımızı yemek için bahçeye girdiklerinde bizi de yiyecekler diye çok korkuyorduk. Üvey kardeşlerimin üçü kayboldu. Sonra annem diğer iki kardeşimi de ben uyurken götürmüş sanırım. Uyandığım da yapayalnız ve acıkmıştım.Gonca annem tatilden döndüğü gün gelip beni aldı, şimdi onlarda kalıyorum. Ama burada çok fazla duramayacakmışım. Lütfen beni evinize kabul eder misiniz? Hiç yaramazlık yapmam. Sadece çok yalnızım. Beni sevecek cici bir anne veya abiye çok ihtiyacım var.

Bu ufaklık dün geceden beri bizimle birlikte. Başına gelmedik kalmadı..O kadar iyi huylu ki, bakımı çok kolay bir kedicik. Ayrıca yükseklik korkusu var, bir metre kucağa alınınca hemen 4 bacağını açıyor korkudan:) Üvey annesinin yanında kum eğitimini almış. Kaka, çiş sorunu yok. Parazitlerinden arındı. Bu öksüz bebeğe acil bir yuva gerekiyor. Sokaklara dönsün istemiyorum, çünkü hem yalnız hemde çok savunmasız.

Bu bebeğe aile olmak isteyen lütfen bana mail yazsın.
Bu yazıyı paylaşırsanız çok sevinirim
İsmi: Tofi
Yaşı: 2 aylık
Cinsiyet: Erkek
Cinsi: Sarman Melezi
Mail: shemellon@gmail.com

Düzenleme: Minik Tofişimizi Necla Annesi sahiplendi. Onunla bir ömür mutlu yaşayacak harika bir anne bulduğu için bende çok mutluyum






















7 yorum:

  1. Bu tatlıyı twitter'da paylaştım. İnşallah çabucak yuvası olur. O dilini ısırırım ben.

    YanıtlaSil
  2. Kıyamam yaa. Inş. çabucak güvenli bir yuvaya kavuşur. :)

    YanıtlaSil
  3. Oyyyyyy yavrum sen ne kadar güzelsin böyle. İnşallah mutlu bir yuvaya kavuşursun. Eğer bahçeli bir evim olursa bahçemde bir sürü kedi beslemek istiyorum. Maalesef eve alamıyorum. Oğlumun alerjik astımı varmış ve biz bunu bilmeden bir yıl boyunca bir güzele bakmışız. Ev bahçeli olursa sorun olmaz diye düşünüyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Soooooo cute!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  5. Çokk tatlıymışşşş :) yerim ben onu.Bir an önce güvenli bir yuvaya kavuşması için twitter hesabımda paylaştım bende umarım en yakın zamanda gerçekten kedi sever birilerinin koruması altında sıcak yuvasına kavuşur,haberlerini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. paylaşımda bulundum güzel bir yuva bulması dileğiyle..
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Hepinize teşekkür ederim.Henüz kimseden ses çıkmadı bakalım.. Tasması da pek büyük geldi tofişimize:)

    YanıtlaSil