30.10.13

Header - Miss Firuz



Güzel bir günle birlikte herkese bir merhaba:)
Kedi mamalarım gelmeye bende fırsat buldukça onları memnun edecek blog headerlarını yapmaya devam ediyorum. Dün bitirdiğim ve teslim ettiğim headerımız Sevgili Firuze'nin headerı oldu. Miss Firuz ismindeki blogu için bana şöyle bir mesaj atmıştı.

....bu adresteki header'a bayıldım. Tam da bu tarz bir header istiyordum. Ben kahverengi kıvırcık ve uzun saçlı, beyaz tenli ve çilli biriyim. Yapacağınız headerda figür olarak bana benzeyen bir resim bulabilirseniz de ayrıca güzel olur, ama sizi fazla yormak da istemem. Kitapları, filmi, mavi rengini, gezmeyi çok seven genç bir mühendisim.

En yakın zamanda da kedi mamasını kargoluyorum adresinize :)
Şimdiden çok teşekkürler :)



Bir kaç deneme sonucu beğeneceğini düşündüğüm ve yanılmadığım bu header ortaya çıktı. Blogun da benim için yaptıklarım hakkında öyle güzel şeyler yazmış ki. İnsan ve hayvan sevgimin derecesinin sorgulandığı şu günler de, işte ben bu insanları seviyorum dedirtti. Bedava ve çok güzel şeyler yapan arkadaşlarım da varken, bu insanlar beni seçiyorlarsa bu onların da içinde ki insan ve hayvan sevgisini gösteriyor. işte ben bu yapmacık ve göstermelik kalpleri olmayan insanları seviyorum. 

Tekrar tekrar mamalar ve güzel yazın için teşekkür ederim.
Sevgiyle kal..



2 yorum:

  1. ne güzel ya header ve mama he.
    kutlarım valla.
    kediler adına.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum tekrardan eline, emeğine, güzel kalbine sağlık :)

    YanıtlaSil