19.2.14

Biz artık kedi yatağı yapıyoruz :)


3 kafa oturduk. Sokak kedilerimizin tedavisi için sürekli insanlardan yardım istemeden nasıl maddi imkan buluruz diye düşündük. Sonunda hadi bizde kedi yatağı yapalım, satamazsak bizde kedi çok onlar yatar dedik. Hayatta dikiş falan anlamam, ama Ayşe ve Necla abla gayet iyiler. Sonunda gittik desenli polar kumaşlar aldık:) Biri kesti, biri biçti biri doldurdu. O dolduran benim:) Bir tek o işe yarıyorum

Polar desenli olan yataklarımız 20 TL. Peluş olanlar biraz daha masraflı oldukları için 30 TL.
Şimdiden 5 tane sattık:) Bu satılan kedi yatakların tüm gelirleri, sokakta bulduğumuz hasta kedilerin bakım ve masrafı için harcamaktayız. Bir kediniz varsa, yada hediye etmek isterseniz bana yazmanız yeterli..

Acemi işi de olsa, bizimkiler pek sevdiler yeni yataklarını, birde bize mankenlik yaptılar..
Mankenlerimiz: Paşam ve Teocan:)














32 yorum:

  1. aaa şahane bir fikir olmuş tebrik ederim üçünüzü de :)) ayrıca hiçte acemi işi olmamış bence çokta güzel görünüyor hatta biraz büyükçe yapılırsa köpekler için bile güzel olabilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten boyutu tutturamadık, bazıları büyük oldu, bazıları küçük. Ama orta boylar da kediler kafasını koyup uyuyabiliyorlar. Büyüklerde iki , üç kedi rahat rahat yatar:)

      Sil
  2. Bence cok guzel cok hos olmus. Ellerinize saglik. Benim bebislerimin yatakalriyla nedense hic ilgileri yok. Yuzune bile bakmiyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer yatmıyorlar ise mutlaka yıkamalısın. Ya kedi kokusu alıyorlar yada başka koku. Benim Tarçına aldığım ev, 7 ay gibi boş durdu. Sonunda yıkadım koydum, hepsi içine girmeye başladı, şimdide üstüne çıkıp yatıyorlar:)

      Sil
    2. Yıkadık ki gene de umurlarında degil. 2 kardesler eve baske kedi gelmiyor. Amacları bizim yatagımızı kullanmak onların :)))

      Sil
  3. Çok güzel görünüyorlar. Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. valla süper fikir, aklınıza ve elinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. gercekten cok hos olmus yataklar ellerinize saglik :)

    YanıtlaSil
  6. Kedim olsa hello kitty li olanı alırdım herhalde. Acayip güzel olmuş, bayıldım. Fikir zaten harika, hayırlı olsun diyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Hello kitty olanı hemen sattık zaten:) Çok ciciydi o.. tam kız kedi yatağı:)

    YanıtlaSil
  8. Çok şahane bir iş yapıyorsunuz. Yüreğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşırsanız çevrenizle çok sevinirim:)

      Sil
  9. Süpersiniz ya! Verin ölçüleri bloğunuzda dikip yollayasın size isteyenler. Sonra siz içini doldurur, son tamamlamaları yaparsınız.. Ben dikerim bir kaç tane, n'olcak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tülin, aslında kalımda bir kermes yapmak var ama yetkili bir kurum olmadığımızdan erteliyorum. Ama kermes yapmanın bir yolunu bulabilirsem, bu fikrini kullanacağım:)

      Sil
  10. Çok güzel düşünmüşsünüz!.. İnsanlar, yardım ederken bir taraftan da bir ürüne sahip olduklarında ekstra mutlu oluyorlar çünkü. Hem belki ürünlerini çoğaltıp, çeşitlendirip sırf bunun için bir blog bile açabilirsiniz, neden olmasın?... Sevimli, keyifli bir yardım blogu.:)
    Bu arada naçizane bir önerim olacak, yukarıdaki fotolarda göremediğim için... Desenliler inanılmaz şirin ama değişik renklerde ama düz renk olanlardan da yapacak mısınız? Kullanım açısından kolaylık sağlar, hem de seçenek olur diye düşündüm.:)
    Ellerinize, aklınıza, yüreğinize sağlık!
    Sevgiler, Eylül.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Eylül, kesinlikle evet alınan ürünün parasının iyi bir yere gittiğini bilmek çok güzel. Ben böyle bir katkıda bulunduğumda ve ürünü kullanırken mutlu oluyorum. Zaten sattığımız yatakları tamamen insanlar yardım olsun diye aldı, kedilerine mutlaka daha güzel şeyler alıyorlardır. Ekstra birde yardım etmek harika bir şey.Desenlileri biraz fiyatları uygundu ondan seçtik. Ama düz rengi polarlar gördük , bakalım onlardan da yapmayı planlıyoruz zaten:) Hatta dikdörtgen yapabilirsek onlardan yapacağız. Bu tabi satılırlarsa devam etmek mümkün.. Umarım satılırlar.. Blog konusu da ilerleyen zaman da neden olmasın, diyorum..

      Sil
    2. Bol bol duyuralım o zaman. Ben face'te paylaştım bugün, daha sonra yine paylaşırım. Ayrıca düz renk yaptığınızda istiyorum, ama yok hemen yapmayacağız derseniz, desenli de olur.:) Kedim yok, köpeklerim de irice ama annemin kuçusu küçük, azıcık sıkışırsa sığar bence.:))
      Kolay gelsin, bol satışlar!

      Sil
    3. Eylül canım sen hangi renginden istediğini söyle yeter:) Boyutu da biraz büyük yaparız. Kuçunuz niye sıkışsın:) Rahat rahat yatsın..

      Sil
    4. Oley! :) Burayı meşgul etmeyeyim, hemen mail yazacağım size.:)

      Sil
  11. Gonca ellerinize sağlık. Muhteşem olmuşlar. Kedicikler de pek keyifli pozlar vermiş. Yakında bir kaç farklı ürün de çıkarsa ortaya hiç şaşırmayacağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma, yataklarda poz vermek için doğmuşlar sanki:)

      Sil
  12. Çok tatlılar :)))) yataklarıda şeker olmuş

    YanıtlaSil
  13. elinize sağlık çok güzel olmuş hepsi, twitter ve facete paylaşıyorum, amacınız daha da güzel çünkü

    YanıtlaSil
  14. Pek acemi işi gibi görünmüyolar :D Benim bile içlerinde yatasım geldi :D
    Not: Sarı kedi sağlam poz veriyo, mankenlik ajansına mı gitti? xD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapalım sana bir tane, kıvrılır yatarsın artık:))
      Paşamı, manken olarak yetiştiriyoruz,:)

      Sil
  15. ooyy yaa nasıl tatlısınız siz :)) maaşallah

    YanıtlaSil