11.2.14

HEADER - SESSİZLİĞİ BOZMADAN


Bu işi sevmenin en güzel yanı, header yapmak değil diye yazıyorum hep..
Kesinlikle yeni yeni kişileri tanımak, onların bloglarını bana emanet etmeleri ve onlarla empati kurabilmek. İşte muhteşem olan kesinlikle bu..
Onlar yazıyor ben dinliyorum, onlar istiyor ben yapıyorum. 
İşte böyle bir çalışma daha yaptık Sevgili Müge ile, hatta Müge ve şeker oğlu Ateş ile..:)
Çiçeği burnunda anne Müge'nin blogun da değişime ihtiyacı vardı. Blog ismi zaten  gürültüden hiç hoşlanmayan benim için çok güzel... Müge'nin güzel dilekleri ile başladım yapmaya ve kendimi meditasyon yapıyor gibi hissettim. Onun da dediği gibi ,o enerjiyi karşı taraftan almak zaten yeterli oluyor.Sakin sessiz bir şekilde, renklerin en huzur verenlerini kullanmaya çalıştım. İlk çıkardığım iş biraz fazla sade kalınca, bu sefer de en bayıldığım rengi pembe ve uçuk yeşilleri ekledim. En son Ateş'i unutmak büyük ayıp oldu. Onu da anneciğin yanına oturtum, anne oğul çok yakıştılar:)


Müge'nin blog'undan çok şey öğrenebilirsiniz. Özellikle, karşılıksız sevmeyi ve iyi dileklerin insanların üzerinde etkisini. Olumsuz düşünceden uzaklaşarak, insanlara pozitif enerji vermeyi. Girdiğiniz ortamlarda antipati toplamak yerine, çevrenize sıcaklık yaymayı, sempatik ve cana yakın olmayı.. Bunlar önemli şeyler. O zaman hayat daha güzel olur her kes için.. Sivrilik size bir şey kazandırmaz, aksine çevrenizde bir tane insan bırakmaz. Yakında Yoga / Nefes çalışmaları yazılarını ben merakla bekliyorum. Hayatta en çok istediğim şeyi yapıyor Müge. Konuyu çok bilmiyorum ama çok özenirim hep yogaya.. Kendini dinleme sanatı diyorum ben ona. 

Müge diyor ki: Tesadüf diye bir şey yoktur.Kesinlikle hep buna inandım. Her şeyin bir zamanı olduğuna, kişiler de dahil bir gün bir yerde yolumuzun kesişmesi gerektiği için tanıştığımıza ve karşılaştığımıza ve onunla yaşanılan iyi kötü olayların, üzerimizde ve hayatımızda mutlaka etkiler yarattığına.. Her tanıştığım insanla yaşadığım şey ya bana büyük bir ders yada gerçekten hayatımda büyük bir değişim yaratıyor.

Sevgili Müge, yolumuzun kesiştiğine sevindim. Seni tanımak gerçekten güzeldi. 
Benim için yazdıkların içinde teşekkür ederim.
Ailenle huzurlu mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum..



6 yorum:

  1. gerçekten çok huzurlu bir header olmuş... header nasıl huzurlu demeyin bana o hissi verdi :)))

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım ve hemen takibe aldım. Yeniden yine ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. çok ama çoookkk güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Ateş saçlı küçük Ateş'e bayıldım, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık yine süpersin sevgiler...

    YanıtlaSil