11.9.14

Blog Tasarımı - Life Style Of Siri






Kendime bir kedi delisi arkadaş daha buldum ve çok mutlu oldum. Oturduk birlikte blogunun olmasını istediği haline getirmeye çalıştım. Bir kedicik bulmuş, pekte sevimliydi. Onu bol bol kullandık, Siri'nin sevgili şirin bir maskotu var artık.Sade göz yormayan, pembeli ve kedili bloguyla blog dünyasında başarılar diliyorum. Yazılarını kaçırmayın derim. Paylaşımları gezdiği gördüğü yerler size ilham verecek türden.

Sevgiler..

6 yorum:

  1. Eline sağlık çok güzel olmuş. Kedi olurda tatlı güzel olmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu kedili kavanozları aldığım yerde, bir daha çıkmadı. :( başka yerde de göremiyorum.Ama aklımdasın özlem, satılan bir yer gördüğümde hemen sana haber vereceğim:)

      Sil
  2. çalışkan blogger, yardım meleği ve kedi delisi :)) eskiden anket defterlerinde üç kelimeyle tanımlayın tarzı alanlar olurdu işte bu da benim sana dair etiketlerim. Tabi blog dünyasından takip ettiğim kadarıyla. Belki bir gün senin vasıtanla kedilere bile dokunabilirim ha ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etiketlerime bayıldım:) Sadece bu ara tembel bir bloggerım.. Bir etkinlik yapalım bari kedileri sevmeyi öğrenmek diye:) Harika olurdu

      Sil
    2. Üretmek için dinlenmek diyelim bence :)) Hayvanlara emanet gözüyle baktığımdan çok severim ama dokunabileceğimi hiiiçç sanmıyorum :((

      Sil
  3. Çok teşekkür ederim tekrar herşey için <3

    YanıtlaSil