28.8.16

En Özel Doğum Günü Pastalarıyla Nice Yaşlara!


 Hayatın en güzel yanlarından biri belki de doğum günlerinde herkese o gün daha da fazla eğlenebilme fırsatının verilmiş olması olabilir. Daha mutlu vakit geçirmek için ise bundan iyi bir sebep olmadığını düşünenler için bu özel günler unutulmaza dönüşmelidir. En azından Nice Yaşlara ekibi olarak biz böyle düşünüyoruz. Doğum günlerini daha mutlu, daha unutulmaz ve organizasyonu hazırlarken daha az yorulmak isteyenlere destek vermek için buradayız. Peki, sizce doğum günleriyle özdeşleşmiş en önemli mesele nedir? Tabii ki pasta!

Bir pastanın doğum günü pastası olması bazen sadece bir mumla mümkünken bazen de muhteşem şekilli bir pastayla sanat eserine dönüşebiliyor. Eğer bir sanat eserini yemek ve ona bakarken eğlenmek istiyorsanız hele ki bunu da doğum günü gibi özel bir günde yapabiliyorsanız neden kendinizi bu güzellikten mahrum bırakasınız ki?



Malum, bugünlerde pastaları artık siz hayal ediyorsunuz ve bulunduğunuz yerdeki pastaneler ve atölyeler onları gerçeğe dönüştürüyor! Böylece kendinize ya da sevdiklerinize ilk hediyeniz belki de pasta oluyor! Bu hediye pastalar şahane ve onlara ulaşabilmeniz için ise elbette ayrı bir bölüm hazırladık. Ne de olsa doğum günü organizasyonun en heyecanlı kısmı pastayla başlıyor! Eğer siz de pastanızı günlerce aramak ve doğru pastaneyi aramak için uğraşmak istemiyorsanız, biz size muhteşem seçenekler sunan pastaneleri ve atölyeleri sıraladık bile!

Çocuklar için tasarlanan doğum günü konseptine uygun Minnie Mouse cupcakelerden Frozen kurabiyelere; özel yaşlar için yapılan çok özel pastalardan hobileri temel alan pastalara kadar birçok seçenek Niceyaslara.com adresinde sizleri bekliyor. Pasta, kurabiye ve cupcake yapımı hizmetini hangi firmaların ve kişilerin verdiği bilgisine ise sitemizden pastalar listesinde şehrinizi seçerek kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz pasta ve firma detaylarını görüntüleyebilir ve sipariş etmek istediğiniz pasta için ücretsiz teklif isteyebilirsiniz.

Böylece gönül rahatlığıyla siparişinizi verip, doğum günü kutlamasını daha da özel hale getirebilirsiniz! Biliyoruz, bu pastalar doğum günü organizasyonunuzu çok daha özel kılarak, o günün unutulmazları arasında yerini alacak.

1 yorum: