1.5.13

GÖÇEBE - THE HOST - BİLİM KURGU


Stephenie Meyer 'ın  2010 yılında yayınladığı " Göçebe" kitabını okumamla, yazara hayran olmuştum. Okuduğum en iyi kitaplar arasına şıp diye girmişti. Kankişim ile ben aynı duygular ile kitabı okuyup bitirmiştik. İlk yorumumuz " hiç bitmesin istediğim tek kitaptı" ve kesinlikle filmini yapmaları lazım demiştik. Film yapıldığını duyunca, umarım kitabı birebir uygularlar dedik. İşin içinde Stephenie Meyer varsa kesinlikle Twilight gibi başında ve her anından asla kitabından dışarı çıkartmayacağını biliyorduk. Ama insan filmi izleyene kadar tereddüt yaşıyor. Çünkü ben okuduğum ve beğendiğim bir kitabın, filminden nefret etmek istemiyorum..


İşte filmi izledim:) Süperdi, hatta ötesiydi. Kitabı satır satır okuyormuş gibi hissettim. Bütün karakterler şıp diye oturmuş. Yapımcıya baktığımda iki isim gördüm . Yapımcı: Stephenie Meyer , Nick Wechsler  Stpheni işini şansa yine bırakmamış.. Ve Yönetmen tabi ki Andrew Niccol: Bilim kurgu filmlerine imza atmış, müthiş zeka..Adam bu işi biliyor..

Ben beklediklerimi fazlasıyla buldum..Aksiyon arayanlar uzak dursun. 

Bu sırada ben sanki korku ve gerilimden daha çok bilim kurgu seviyorum:)

Yine ve yine hiç bitmesin istedim..






3 yorum:

  1. Bende yıllar önce okumuştum ve aynı şekilde hiç bitmesin diye düşünmüştüm.Kitap çok güzel kurgulanmıştı.Filmide sabırsızlıkla bekliyorum izlemek için. :)

    YanıtlaSil
  2. bende kitabını çok beğenmiştim, hemde çok çok :)
    ama filmini izlemedim daha, en yakın zamanda izleyeyim :)

    YanıtlaSil
  3. Filmi izleyip izlememekte kararsızdım. Ama yorumlarından sonra bir şansa vereceğim sanırım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil