17.5.13

Header - Ojeler Blog


Header yapımı devam ediyor.
Bugün ki headerımızı Ojeler.blogspot.com için yaptım.Kendisi vingate tarzı şeylerden hoşlandığını söyleyince, ortaya böyle bir header çıktı. Bana kalsa ismine layık baya ojeli mojeli bir şey yapardım:)
Mailine yolladım, umarım beğenir...



16 yorum:

  1. çok güzel olmuş canım sana heder dışında birşey sormak istiyorum. header başlığı altındakı anasayfa günlük okudum gibi yazıların olduğu şeyi bloğuna nasıl eklediğin anlatırsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun içinde ayrı bir post yapsam çok bekletmiş olur muyum?:)

      Sil
  2. Çok Çok güzel olmuş elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. süper olmuş canım , bu arada headerımı koydum sonunda gördün mü:)

    YanıtlaSil
  4. Canım çok sağol senden header istediğimde yapacağını düşünmemiştim şimdi mailini görünce çok sevindim çok kibar ve iyi yüreklisin ayrıca çokda zevkli bayıldımmmmmmmmm sağollll şimdi postumu yazıyorum. öptüm

    YanıtlaSil
  5. işte postum burada tekrar teşekkürler http://kelebeketkisi39.blogspot.com/2013/05/artik-benimde-headerm-var.html

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık ne kadar güzel yaptığınız headerlar,kim bilir belki bigün bize de kısmet olur:)

    YanıtlaSil
  7. Ah şimdi gördüm canım ben çok teşekkür ederim. Ellerine güzel zihnine sağlık. Şu an dışardayım ilk fırsatta koyucam bloguma.valla aslında haklısın ojeli mojeli de tam uyarmış. Olsun onu da başka zaman ayarlarız.
    Görüyorum talep artıyor gittikçe.sen yorulma keyif almaya devam et yeter :)

    YanıtlaSil
  8. Shemellon ablacım eline sağlık..
    ojeler.blogspot.com güle kullan :))

    YanıtlaSil
  9. Ah header ların ne kadar güzel böyle yaaaaa! benimkini dört gözle bekliyorum, ben normalde yaglı boya resim yapan biriyim, sende kesinlikle sanatçı kumaşı var, renklerin iç içe geçişi, desenlerin birbirine uyumu ve alanda uygun boyutlarda yer kaplamaları falan herşey süper yaaa! benimki nasıl olacak acaba??? hani demiştim ya gemiler olsun diye, seksi hoş hatun olsun diye, işte o hatun bol makyajlı bol takılı falan olsun, taksın takıştırsın yani:)obje olarak alana ruj, şık bir çanta, laptop ,topuklu ayakkabı serpiştirebilirsin istersen....sevgiler....

    YanıtlaSil
  10. Ben de kendime bir header yaptım fakat arka planını beya yapmış olmama rağmen bir türlü beyaz göstermiyor, gri gösteriyor çıldırdım. Yardımcı olursanız çok sevinirim!

    http://miacahayat.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam, google ayarlarına girip, fotoğrafları düzenlemeden koy kliğini kaldıracaksın. O ayarlarda böyle bir ayar bulunuyor. O header ın arka plan rengini gri yapıyor..

      Sil