21.5.13

BATES MOTEL - DİZİ - GERİLİM


Lost, Dexter, My Mad Fat Diary arada Fringe den sonra bu aralar, çıktığı günden beri merakla ve severek izlediğim iki dizim var. İlk dizim "Hanibal" şu yazımda bahsetmiştim. İkincisi ise Bates Motel oldu. Bates Motel de şu an 1. sezon 10. bölümde, henüz 10. bölümü izlemedim, bu postu yazıp, kendimi kollarına atasım var hemen, çünkü süper gidiyor..

Bates Motel; Alfred Hitchcock'un 1960 yapımı Sapık. Psycho filmindeki anne ve oğlunun bu duruma geldiğini merak edenler için.Dizi bizi  filmin öncesine götürerek, Norman Bates'in sapık olmadan önceki hayatına ve yaşanan olayları anlatıyor..



Film de Norman ve Norma ve diğer karakterleri çok beğendim. Dizide diğer dizilerden bir kaç tanıdık yüz de var.

Şu ara izleyecek bir şeyler yok ne izlesem diyorsanız. Bence hiç durmayın..
Ben buradan izliyorum..

İyi seyirler







5 yorum:

  1. Ben de buaralar bi dizi postu yazmalıyım cidden, ama yeni başlayan dizileri izlemek istemiyorum ben yaa, biraz biriksin öyle izliyim diyorum :D öyle de kalıyo işte ama hannibal'a ben de başlıcam sanırsam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence biriktirme, ben hep bütün sezonu hop oturup 3 günde izlerdim. Böyle beklemek daha güzelmiş:) Hannibal kesinlikle başla..

      Sil
  2. Bende Tv2' de American Horror Story' i izliyordum ama sezon finaline girdi. Korku-gerilim türünü severim bende. Romantik duygusal şeylere gelemem pek. Sende bu tarz filmleri seviyorsun anladığım kadarıyla. Bende onu da sevebilirsin :) Küçük bir öneri olsun. :)

    YanıtlaSil
  3. American Horror Story iki sezonu da çok güzeldi gerçekten, gerilim korku ne ararsanız var. Hannibal ile Bates Motel benim de favorilerim yeni diziler arasında, iyi seyirler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 1. ve 2. sezonu izleyemedim. 3. sezonda başladım izlemeye. Ama en kısa zamanda diğer iki sezonu da izlemek istiyorum. Güzel gerçekten. :)

      Sil