13.6.13

Header - Ege'li Hayatım



Sevgili Yaseminin, çok hoş bir blogu ve sevimli birde oğlu var:) Kozmetik sevdiğini ama bir de biricik egesi olduğunu söyleyince, ona uygun bir şey yapmak istedim. Bu header içinde sanırım bir gün uğraştım, onu yaptım olmadı, bunu koydum dolmadı. Ne ege siz oldu ne kozmetiksiz:) Anladım ki, anne ve kozmetik bir tabloya nedense zor giriyor:) Sonunda ortaya bu çıktı. Egeyi de kuş misali bir yana kondurduk:)
Yasemin, headerı koyduktan sonra blogunda ufak bir değişime gitmek istemiş, ama olmamış. İzleyicileri ve diğer bütün gargetleri şu an görünmüyor. Yasemin, izleyicilerin seni takip edemeyecekler. Sonra aslında kaliteli olan header nedense bloga eklenince kalitesi düştü, ondan canlı görünmüyor. Bu nedenle link olarak eklemen lazım. http// silip o şekilde eklemelisin. Birde genelde şu boyut ayarlamasını çoğu kişi yapamıyor.Ben o anki blog üst tarafını ölçerek yapıyorum. Tasarım değiştirdiğiniz zaman, header küçük kalıyor, yada büyük duruyor. Ondan mutlaka bana sorun,ölçüyü aldığınızda..
Şablon > Özelleştir > Genişlikleri ayarla dan header ölçüsünü yazarsanız. Tam oraya uygun olacaktır.
Edit: Şimdi ben bu yazıyı yazarken, baktım yasemin dediğim bir çok şeyi düzeltmiş. Ben header boyutunu ölçüsüne göre yaparak, tekrar yoluyorum:)
Teşekkür yazımda burada..Sevgiler..


2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim ki! Biliyorum uğraştırdık seni Egecikle :) Ama sayfamız müthiş oldu senin emeğinle. Uzun zamandır salaş salaş takılan blog kendine geldi nihayet :)

    Sevgiyle kal.

    Görüşmek üzere, öptüm ;)

    Yasemin....

    YanıtlaSil
  2. Ben başlığı okuyunca sanmıştım ki Egeli birinin blogu o yüzden yorum yapmayı sonraya bırakmıştım:)) meyersem ege oğluymuş..

    YanıtlaSil