18.6.13

Header - Koyu Kırmızım


Header sıralarını yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum. Bazı bloglar da duraksıyorum. Duraksama yaşadığım "Koyu Kırmızım" blog'unu inceledikten sonra, kendisine mail yazma gereği hissettim. Uzun süreden beri blog yazan, çok yönlü yazan arkadaşlarımın daha özel istekleri olabilirmiş gibi geliyor çünkü bana. Sonuçta bir kitleleri var ve onları yansıtmaz ise yaptığım iş, boşa vakit kaybı olur benim açımdan da:) Neyse ki Kırmızım bana çok ayrıntılı bir mail yazdı, beğendiği blogları sıraladı. Ön planda bayan olanların hoşuna gittiğini söyledi. Tabi kırmızı olmalıydı:) Hatta kırmızı değil, koyu kırmızı...
İşte anlattıklarından yola çıkarak yaptığım headerlarımız burada.. Kendisi sevmiş beğenmiş yeni blog headerını ve yazısında da bunu çok güzel dile getirmiş. Tekrar teşekkürler..


6 yorum:

  1. Harika olmuş. Çok severek takip ettiğim bir blogdur. Çok daha güzel olmuş. Vallahi ellerinize sağlık gerçekten..:))

    YanıtlaSil
  2. Ayyy ne kadar da güzel olmuş öylee :) kırmızı favorimdir ;)

    YanıtlaSil
  3. AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY çok bunu kıskandım işte bugüne kadar yaptıklarını da beğeniyordum ama en güzeli bu ya kalpli malpli kırmızı mırmızı o topuklu çizmeli elbiseli kız çok güzel yaa kırmızı kalpler kelebek falan vuhuuuuuuuuu on numara onnnn..

    YanıtlaSil
  4. Üç kuruş fazla olsun, kırmızı olsun:)

    YanıtlaSil
  5. Tekrardan çok teşekkür ederim gerçekten çok beğendim. Ellerine, emeğine sağlık. Blogum çok güzel oldu. Bakıp bakıp mutlu oluyorum =))

    YanıtlaSil