25.6.13

Hediyelerim - "Denizdenerde" Blog'undan "Unique Protein Bar" Geldi...

Mayıs ayında katıldığım "Denizdenerde" blogunun yaptığı çekilişe katılmıştım. 4 talihliden biride ben oldum.Katılırken de inşallah bana çıkar demiştim. Çünkü hediye çok ilginç ve ben çok merak etmiştim. Kazandığım hediye  Unique Protein Bar'ın üç çeşidi oldu.








Unique Protein Bar ,Hazır alabileceğiniz dünyanın , en sağlıklı , doğal, tok tutan, diyet dostu, ara öğünü diye geçiyor sitelerinde..Bana gelen Unique Protein Barlar'ın üç çeşidi ve fiyatları bu şekilde..

Unique Power (Bademli ve çikolatalı % 100 doğal protein bar) Fiyatı: 6,95 TL
Unique Choco Dark ( Bademli, yoğun dark çikolatalı,) Fiyatı: 5,95 TL
Unique Choco Light ( Portakal aromalı ve çikolatalı )Fiyatı: 5,95 TL



Henüz diyet yapmaya çalışıp yapamadığımdan, bir türlü yemedim. Ama şu an kendimi zor tutuyorum. Hazır karnım açlıktan zil çalarken tadarak, yazıyı sonlandırmadan size tadını yazsam fena olmayacak sanırım:)

Choco Dark denedim ve evet yarısını yedim :) yerken paketini inceledim. Bir pakette 183 kalori var. Bana kalorisi fazla geldi.İçindeki protein 10 gram..Bir yumurta da 7 gram protein var. içindeki 6 gram fiber nedir bilmiyorum.Yoğunluğu şu sokaklarda satılan leblebi ezmesi helvasını andırıyor. Ben yoğun kakaolu, bitter sevmediğimden, boğazımı yaktı. Kakaolu, bitter çikolatalı şeyleri seviyorsanız, sorun yok. Tam size göre.. Tok tutarsa ne ala. Sanırım ben portakallı olanı daha çok seveceğim.

Denizdenerde blog'una ve Unique Protein Bar ekibine yaptıkları bu çekiliş için çok teşekkür ederim.






6 yorum:

  1. Canımı çektirdin canım :)

    YanıtlaSil
  2. afiyet olsun yemeeeeeeeeeeeeeee banada bırak ablaaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Power sana sakladım:) Portakallı bugün yedim.

      Sil
  3. Canim afiyet olsun. Yediklerimizde sadece kalori degil yag oranlarina da bakmak gerekiyor ki bu urun yag acisindan oldukça fakir benzer kalori ve ebatta bir urun brownie intense 100 gr inda 25 gr yag icerirken bunda 6 gr. Bu cok onemli. Ayrica seker ve lif kaynagi da hurma. Protein ve lif yuksek oldugu icin cok tok tutuyor. Gunde bir ogun sadece bu bari yemek ciddi kalori tasarrufu. Ben de en cok portakalliyi seviyorum :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende onu yemeyi planlıyordum yeme yeme yeme :))

      Sil
    2. Uzun bir süre tok kalmamı sağladı gerçekten. :)

      Sil