11.7.13

Header - Her Header Yaptırdığınız da Bir Kedinin Karnını Doyurun....


Dün geceden beri bunu düşünüyorum.Yapsam mı yapmasam mı? Olur mu olmaz mı? Ayıp mı olur, ne olur, ne derler, ne düşünürler..Derken, karar verdim, artık header istekleriniz için sizden bir şey talep etmek istiyorum. Aman hemen para falan sanmayın. Bu header işini asla para için yapmayacağım, yapmam da..Header yaptığım bazı arkadaşlar, bana sürekli hediye yollamayı teklif ediyor, bir ki arkadaşımda bana hediye yolladılar, sağ olsunlar.Benim ki sosyal sorumluluk projesi olsun istiyorum. Ayrıca bu header için beni boşa uğraştıran arkadaşlar ve iyi niyetlilerde böylelikle ayrılmış olur.



Header isteklerinizi bundan sonra 1 paket kedi maması karşılığında yapmak istiyorum. Harcadığım vakit emek bari işe yarasın aç hayvanlarda doysun. Aman sanmayın evimde kedilerim var, ondan mama istiyorum. Onlara yetecek kadar maddi durumum var çok şükür. Zaten ben onlara ellerimle yaş mama hazırlıyorum.
Ben sokak kedilerime marketlerde veya veterinerler de 1 paket mamanın en ucuzu miço veya goody mamaları var onlardan alıp besliyorum. Fiyatları 6 TL. geçmiyor. Kargo parası ile size en fazla 10 TL mal olacaktır.Bu saye de sadece bizim sokak değil, bir kaç sokaktaki kedilere ve köpeklere mama bırakabilirim. Sizin yerinize onları beslemiş olacağım.

Bu güne kadar header yapmış olduklarım , gönüllerinden koparsa yollayabilirler
Ama bundan sonrakiler için tek şartım budur.
Hepsiburada.com da yada başka bir firma veya kurumama satan dükkanlardan alıp yollayabilirsiniz.

Alabileceğiniz Mamalar

Goody Etli Yetişkin Kedi Maması 500 Kg Fiyat:3,68 TL.
La Cat Fish Balıklı Yetişkin Kuru Kedi Maması 400gr Fiyat: 5,90 TL
Alice Snob Kuru Tavuklu Kedi Maması 1kg. Fiyat: 8,48 TL.
Goody Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 2,5 Kg Fiyat : 17 TL.

Daha önce header yaptığım arkadaşlarım, bu şartlar altında tekrar header isteyebilirsiniz.Mama yollayan istek bloglara öncelik tanınacaktır.
Daha önce Header istek bölümüne istek bırakan  ve bu mama olayından hoşlanmayıp vazgeçmek isteyenler , istek yorumlarını  silebilirler.

İletişim bilgilerimde adresim yazıyor.
Bana her türlü ulaşabilirsiniz.
Bu konu da ki yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler..

53 yorum:

  1. Bu benim hayatimda gordugum en guzel proje , tebrik ediyorum sizi gercekten Mukemmel bir fikir bu :)

    YanıtlaSil
  2. Abla süper fikir bu bence de on numara olur :))

    YanıtlaSil
  3. çok tebrik ederim çok iyi bir fikir,böylelikle bizlerde sayenizde kediler için katkıda bulunabileceğiz...ellerinize,yüreğinize sağlık en kısa zamanda mamamı yolluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben de en kısa zamanda hedarını ulaştıracağım. Zaten ismin bende acayip etkiler bırakıyor. Benim kide bana tombişim diyor:P

      Sil
  4. çok güzel bir proje çok güzel düşünmüşsünüz tebrik ederim sizi
    mail kutunuza bakarsanız cevabınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  5. Bencede süperrr fikir harikasınızz :)
    Bu durumda utanmadan sıkılmadan bende isteyebilirimmmm :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel fikir, destekliyorum :) İnsanlara headerla yardım ediyosun onlarda 1-2 aç hayvana yardım etsin =)

    YanıtlaSil
  7. 10 numara 5 yıldız :) Yüss puan sana yüsss :D Daha ne olsun :)
    Güzel proje, i like that

    YanıtlaSil
  8. YOLLADIM BİLEE... kediciklere afiyet olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın varya, tek geçiyorum:) yedirken funda ablalarından geldi diyeceğim..

      Sil
    2. Çokk mutlu olurumm:) ayrıca böyle birşeye vesile olduğun için seni kocamann kutluyorummm

      Sil
  9. Fikir güzel emeğinizin karşılığıda değil ayrıca ama arada kargoya giden parayıda kediciklere harcasak daha iyi olmaz mı? Yani siz sadece kedilerin maması yada sokak hayvanları adına bir hesap açsanız da bizde oraya kargo dahil parasını göndersek daha fazla kedi maması alsanız yada ek olarak köpeklere bile mama çıksa nasıl olur.Nacizhane fikrim bu yanlış anlamayın lütfen yoksa bu fikrinizde çok çok iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kargo parası olayını elbet çok düşündüm. Ama diğer arkadaşlarımıda dediğim gibi, para kabul edemem. Bunun hem hukuki, hemde manevi boyutu beni aşıyor. Bu şekilde yardım parası yasal değil zaten, şikayet edilirsem, hem cezası, hem de blogumun şikayet edilirse, kapatılır. Ve ayrıca manevi boyutu da internet ortamında kimin ne konuştuğu belli olmuyor. Görüyorsunuz kozmetik tanıtım diye bir sürü iş, üstelik bir sürü de dedikodu dönüyor. Bir hediye paylaşma olayına girdik, rezil olduk çıktık. Bu da iyi niyetle yapılan bir durumdan, başka işlere alet edilir. Ben insanoğluna güvenmeyi bıraktım artık. Ben ipimi sağlam kazığa bağlayayım. Kargo parası olsun giden. Sonuçta bir kaç kedi köpek doyacak mı doyacak.:)

      Sil
    2. Ozaman sorun yok sizde haklısınız.Birazdan yolluyorum mamacıklarını :) Ayrıca bizde de 2 tane İran kedisi var 5 tane de yavruları oldu siz görün cümbüşü evde :)

      Sil
    3. Ben 4 kedi ile deli divaneyim evde:) Seni düşünemedim bir an.. Teşekkür ederim Mamalar için.

      Sil
    4. Veee yolladım umarım yarın elinizde olur.Afiyetle yesinler :)

      Sil
  10. Cok guzel fikir canim, tebrik ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrikten daha çok mama bekliyorum Tidyciğim:) Sevgiler.

      Sil
  11. Bayıldım harika fikrine , tebrik ediyorum, hem bloğumda paylaşacağım hem de en kısa zamanda ben de talep edeceğim.

    YanıtlaSil
  12. Bundan guzeli olamazdi nasil temiz yurege sahip oldugun dusuncelerinden belli oluyor vallahi benim de artik abla diyesim geldi bunun onunde sadece tebrik edilir en kisa zamanda yolluyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Headercı kedi ablası:) Teşekkür ederim ilgin için..

      Sil
  13. Bloğunuzu ilk gördüğümde sizin hakkınızda içimde oluşan histe yanılmamışım:)
    Ne diyeyim, bu güzel düşünce için tebrik ediyorum :)
    En kısa zamanda benim de kedilere küçük bir mama katkım olacak
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konserve mamada veriliyor tabi. Bayıla bayıla yiyorlar:)Ama çabul bitiyor gramajları küçük hepsinin..
      Mama kabını çok merak ettim. Kedilerim olduğundan beri kedi mamaları kedi eşyalarına bakar durumdayım:) Teşekkürler yazarcığım.

      Sil
  14. çok düşünceli bir hareket takdir ettim :)

    YanıtlaSil
  15. Ben benim için yaptığın ve çok severek kullandığım header için sana nasıl teşekkür edebilirim diye düşünürken sen ikinci kez borçlu bırakıyorsun kendine =) Sayende bir iyilik de biz yapmış olacağız. Ne kadar güzel bir kalbin olduğunu ve ne kadar yardımsever olduğunu zaten biliyordum. Böylece tescillenmiş oldu =) Çok çok güzel bir fikir bu =) Böyle bir şeye vesile olduğun için de ayrıca teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi düşünenleri görmek, onlarla olmak çok güzel. İyi ki varsınız:)

      Sil
  16. biraz önce hepsiburada.com dan mama siparişini verdim,yiyecek kediciklere şimdiden afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  17. Cok güzel olmus ne güzel düşünmüşsunuz.bu önümüzdeki hafta çarşamba persembe gibi gonderebilirim insallah.calistigimiiçin öğle arasi ancak o zaman müsait olacağım inşallah o zamana kadar kediciklere bol bol mama gelir

    YanıtlaSil
  18. Fikir çok güzelde amaç hayvanları doyurmaksa herkesin sokağında kedi köpek var kendi sokaklarındaki hayvanlarını doyurabilirler hemde kargo masrafıyla daha çok hayvanları doyurabilirler ama bunun kontrolü zor olur . bunun içinde önce fotoğrafları görmek istersin sonra headerı yapabilirsin

    YanıtlaSil
  19. Goncacığım malum ramazan ancak fırsat buldum. İnşallah eline ulaşırsa 2 adet yolluyorum . Sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. Ben hayvanları hep uzaktan sevmişimdir, nedense yaklaşınca korkarım; dokunamam:) Dolayısıyla mama işlerinden hiç anlamam. Biraz önce ucuzcubekir.com'dan bir kedi maması, ve bir de küçük mama kasesi siparişi verdim. Aslında ismi çok cazip olan ıslak mamalar da vardı ama bilemedim; seçtim bir tane. Umarım tadını sever kedicikler:)
    Sayenizde hayvanlar adına iyilik yapma fırsatı bulduğum için çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  21. Canım selam mama göndericem ben de ancak yukarıda yazan mamalar kedilere zararlı diye biliyorum ben. Fayda sağlamak yerine zarar vermek istemem hayvanlara. Şu an daha düzgün bir marka var mı diye araştırıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım araştırdım, temizmama.com'dan Bonacibo yetişkin kedi maması siparişi verdim, üç iş günü içinde elinde olurmuş :) Öpüyorum kocaman :)

      Sil
    2. Demin sana cevap yazacaktım ama internetim gerçekten kötü. Evet temizmama.com söyleyecektim. Ben benimkilere bu hafta kum ve mama siparişi verdim. Çok iştahlı yemeseler de yiyorlar. Fiyatları da uygun ama 25 kg geçmezse kargo parası ödeniyor.
      :) Teşekkür ederim çok iyisin. Sokaktakilere de o mamadna almayı çok isteri ama maddi olarak 4 kedi beni sarsmaya başladı ondan ucuz mama alıyordum onlara mecburen.

      Sil
    3. Sen de haklısın kuzum ne demek ara ara mama gönderirim ben onlara, benim de içim rahatlar bir nebze :)

      Sil
  22. Kampanyanız oldukça güzel lakin,
    Daha önce ücretsiz dediğiniz için bir çok kişi header isteğinde bulundu bir nevi onlara söz vermiş bulundunuz ve şimdi şartları değiştirdiniz keşke bundan sonraki header istekleri için yapmış olsaydınız.
    Tarafsız bir gözle belirtmek isterim ki çoğu header isteyen arkadaş zorunlu olduğu için mamaları gönderecekler.
    Yorumlarını silebileceklerini pek düşünemiyorum çünkü silenler için pek hoş olmayan bir yorumunuz olmuş.

    Sözün özü: kampanyanız güzel ama işleyiş şekli bu sebepten hoş olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bedava yaptıklarımdan gördüğüm mecburmuşum gibi gelen teklif ve isteklerden ve davranışlardan sonra bir paket mama göndermek zor geliyorsa silebilirler. Ben kimseye şu tarihe kadar bedava yaparım demedim. Şimdilik karşılıksız yapıyorum dedim.Yada artık yapmıyorum da diyebilirdim . Siz isteği bırakın, ölürüm kalırım, hasta olurum, sıkılırım, işim çıkabilir, bir paket mama söz konusu olunca kaçan insanlara ciddi elimi oynatmam. Ben sırası gelene mail atıp söylüyorum durumu, bu güne kadar böyle yaptım kusura bakmayın ama kabul ediyorsanız bu şekilde headerınızı yapabiliyorum artık diyorum, sizin gibi tepki veren olmadı şu an için en azından..

      Sil
  23. ilginç bir fikirmiş. lakin kargo parası kedi mamasından daha pahalı :/ yazık oluyor gibi o paraya. onun yerine banka yoluyla para göndermek daha kolay gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok, para söz konusu bile olamaz..2 paket mama geldi. Direk teslimat adresi bana yazıldığı için 3,70 kargo parası tutuyor. Bir sigara, 3 ekmek parası yani

      Sil
  24. Kediciklerin maması yola çıkmış bulunuyor :) burası ilçe olduğu için üç tane market var üçünü de gezdim tek birinde bulabildim.Onda da tek junior tavuklu kedi maması vardı.Umarım severler.talep köpek mamalarına yönelik olmalı ki burada bir sürü köpek maması vardı.üzüldüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sümeyracığım; küçük yerlerde, kuru mama ile beslemiyorlardır. Ondan bullamamışsındır. İnternetten yollamak daha ekonomik oluyor, kargo parası uygun, şimdi 2 katı ödeme yapacaksın:/

      Sil
  25. merhabalar dün kargo gelmiş fakat adreste sizi bulamamışlar.Bugün tekrar dağıtıma çıkmışlar bilginiz olsun.Aras kargo güleryüz şubesinden.Telefon olmadığı için ben kendi numaramı vermiştim beni aradılar.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldi canım, paket. E-mail yazmıştım haber vermek için:)Teşekkür ederim

      Sil
  26. Blogumda da duyurdum :')) Umarım bir kaç kişinin daha katılmasına vesile olabilirim

    http://gozdeninmasaladasi.blogspot.com/2013/07/her-header-yaptrdgnz-da-bir-kedinin.html

    Sevgiler

    gozdeninmasaladasi.blogspot.com
    www.pembekopuktasarim.com

    YanıtlaSil
  27. Slm kargom gönderildi yazıyor sipariş bölümünde ama tam emin olamadım.Eline geçince bir cvp yazarmısın ?

    Teşekkürler böyle bir projeye dahil ettiğin için bizide ...

    YanıtlaSil
  28. Merhaba Gonca hanım,
    yaptığınız işi takdir ediyorum ben de talibim:=) headerlarınızı çok sevdim. Konu ile ilgili olarak mail atıyorum. Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  29. Bende çok beğendim yaptığınız işi. Header istemiyorum ama proje çok güzel. Bi kaç yerde tanıtım yaparak katkı sağlayayım bari.

    YanıtlaSil