4.10.13

Sizi Koruyamıyoruz, Özür dileriz :(


Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, ama diğer hiç bir güne benzemiyor. Çünkü kutlasan, kutlanmaz. Mutlu olunmaz, eğlenilmez bir gün. Öyle bir gün ki, o gün bir hayvan alıp sevip beslesek de, günahlarımız af olmaz.Ertesi gün unuttuktan sonra bir anlamı olmaz. Bunları yazmaya başlamadan önce, sokaktan acı acı köpek çığlıkları geliyordu.. .bir yerde ya canını acıtıyorlar ya açlıktan ağlıyor veya arabanın biri çarptı :(
Onların günü sözde..

Yazamıyorum.
Bu gün 4 Ekim sizi koruma günü, ama özür dileriz, sizi korumayı bırakın, açlıktan öldürüyor, susuz bırakıyor, dövüyor ve canınızı yakıyoruz. Allah bizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...:((

4 yorum:

  1. Biz kutladık..gördüklerimize güzel mamalar verdik,sevdik çok da mutlu olduk..indirimlerden onlara yemek aldık yine mutlu olduk..ama düşündük sadece bir avuçtuk ve göremediklerimize yetemeyecektik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir günde olsa doymuşlar sevilmişler..Ne güzel.

      Sil
  2. Bende oğlumun kreşine evde baktığımız muhabbet kuşunu götürdüm istemişlerdi çocuklar hayvanlarla yakınlaşsın onlarla temas kursunlar onların zararsız olduğunu anlasınlar diye ve ne oldu koca kreşte en az 50-60 çocuk vardır ve bir tek hayvan biz götürmüşüz başka yok öyle üzüldüm ki acaba hayvan mı beslemiyorlardı yoksa hayvanlarını göndermeye mi kıyamıyorlardı anlamadım. Ama oğlum çok mutlu olmuştu öğretmeni ona hayvanları sevdiği için ve beslediği için eline gülen yüz çizmiş diye artık kuşunu çok daha fazla seviyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlemciğim her şey aileden başlıyor, Aileden o sevgiyi almayan çocuk, büyüse de bütün hayvanlardan kaçıyor.Kedim var diye çocuğunu evime yollamayan ve yollamayacak çok kişi ile karşılaşıyor ve karşılaşacağım. O çocukların da psikolojilerin çok da normal olmadığını görüyorum zaten. Sen en doğru olanı yapmışsın.

      Sil